Anasayfa /  Spor /  Beşiktaş

Kartal Malatya'ya uçuyor! Sadece o isim eksik ... İşte ilk 11...

22 haftayı geride bırakan Spor Toto Süper Lig'de siyahbeyazlı takımın rakibi Yeni Malatyaspor olacak. Beşiktaş'ın ilk 11'i ise açıklandı. İşte o isimler...

Abone ol
Abone ol 15 Şubat 2019 10:57

22 haftayı geride bırakan Spor Toto Süper Lig'de siyahbeyazlı takımın rakibi Yeni Malatyaspor olacak. Beşiktaş'ın ilk 11'i ise açıklandı. İşte o isimler...

Bu sezon Süper Lig'de üst üste 3 maç kazanamayan siyahbeyazlılar, Malatya'yı devirerek bir ilk yaşamak istiyor. Oğuzhan dışında eksik oyuncu yok.

Antalya ve Bursa galibiyetleriyle moral bulan ve zirveye tutunan Beşiktaş, bugün deplasmanda Yeni Malatyaspor'a konuk oluyor.

Yeni Malatya Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 20.30'da başlayacak ve Cüneyt Çakır yönetecek. Seri galibiyet alma konusunda bu sezon çok başarısız bir görüntü çizen Beşiktaş 21'inci hafta itibariyle 3 hafta üst üste kazanamadı.

Siyah-beyazlı takım Antalya ve Bursa galibiyetinden sonra Malatyaspor'u da yenerse bu sezon bir ilki başaracak ve ilk kez 3 maçlık galibiyet serisi yakalamış olacak. Beşiktaş'ta Oğuzhan dışında eksik yok.

Sezonun ilk iki haftasında Akhisar ve Erzurum'u yenen Beşiktaş 3'üncü haftada Antalyaspor'a mağlup olmuştu.

Sonrasında inişli çıkışlı grafik çizen siyah beyazlılar 3 galibiyet serisi şansını ikinci kez 15'inci haftada yakaladı. Ankaragücü ve Galatasaray'ı yenip Aytemiz Alanyaspor ile berabere kalan Beşiktaş bu fırsatı da değerlendirememişti.

COŞKULU KARŞILAMA 

 Süper Lig'in 22'nci haftasında Evkur Yeni Malatyaspor'un konuğu olacak Beşiktaş'ı, Erhaç Havalimanı'ndan kalabalık taraftar grubu coşkuyla karşıladı. Siyah-beyazlı futbolcularla fotoğraf çektirip, forma imzalatan taraftarların ilgi odağı ise Quaresma oldu. Taraftarlar ayrıca Şenol Güneş'e de çiçek verdi.

4 YILDIZ SINIRDA

Beşiktaş'ın bugün oynayacağı Malatya maçı, önümüzdeki haftaki F.Bahçe derbisini de doğrudan ilgilendiriyor. Bunun sebebi ise 4 futbolcunun sarı kart ceza sınırında olması. 

Şenol Dorukhan Toköz, Adem Ljajic, Gary Medel ve Necip Uysal üçer sarı kart ile ceza sınırına gelmiş durumda. Bu dört futbolcu da Güneş'in Malatya maçında görev vermesi ve sarı kart görmeleri durumunda, F.Bahçe derbisinde cezalı duruma düşecekler.

QUARESMA DÖNÜYOR

Erzurumspor maçının son anlarında gördüğü kırmızı kart sonrası cezalı duruma düşen Quaresma'nın cezası sona erdi. Beşiktaş'tan ayrılması gündemde olan Portekizli futbolcuyla ilgili son kararı teknik direktör Şenol Güneş verecek. Yıldız oyuncu forma giyerse, 2 haftalık aranın ardından yeniden takımına dönecek.

İşte Beşiktaş'ın sahaya çıkması beklenen 11'i...

KARIUS

GÖKHAN

MIRIN

VIDA

ADRIANO

DORUKHAN

ATIBA

LENS

LJAJIC

GÜVEN 

BURAK






Yorumlar