Anasayfa /  Spor /  Beşiktaş

Beşiktaş'ta transfer için gözler Vida'da!

Transfer sezonuna oyuncu satarak giren Beşiktaş'ta sıra eksik bölgelere takviye yapılmasına geldi. Dövizdeki artış nedeniyle ekonomik anlamda dikkatli olmak zorunda olan başkan Fikret Orman ve kurmayları, Dusko Tosic, Matej Mitrovic ve Fabri'nin satışından elde edilen gelirle oyunculara ve kulüp personeline olan borçları sıfırlamıştı.

Abone ol
Abone ol 05 Ağustos 2018 14:59

Vida'dan iyi bir gelir elde etmeyi hedefleyen Beşiktaş, bu parayla stoper, 10 numara ve forvet hattındaki eksikleri giderecek. Dünya Kupası'nda Hırvatistan Milli Takımı'yla final oynayan Domagoj Vida için her gün yeni bir teklif alan Siyah-Beyazlılar, Hırvat savunmacının yüksek bir bedelle gitmesinin ardından düğmeye basacak. İşte Vida'nın gitmesinin ardından planlananlar...

Savunmaya daha önce Enzo Roco'yu alan Siyah-Beyazlılar, Vida'nın gitmesiyle doğacak boşluğu PSV Eindhoven'da forma giyen Nicolas Isimat-Mirin'le doldurmayı hedefliyor. Fransız oyuncuyla büyük ölçüde anlaşan Siyah-Beyazlılar, Vida'nın gitmesinin ardından bu transferi bitirecek.  

Mirin'de bir aksilik yaşanması ihtimaline karşı ise Siyah-Beyazlılar, Fenerbahçe'nin de gündeminde olan Diego Reyes ile de bir görüşme gerçekleştirdi. Son olarak Porto'da oynayan Meksikalı stoperin bonservisi elinde bulunuyor.  

Kartal, bir diğer hedefi olan Nacer Chadli konusunda da mutlu sona çok yakın. Oyuncuyla arasında ufak pürüzler kalan Siyah-Beyazlılar, kulübü West Bromwich Albion'un bonserviste indirim yapmaması nedeniyle satın alma opsiyonlu kiralama formülünü devreye sokacak.

Kartal'da forvet konusunda ise belirsizlik hakim. Vincent Aboubakar'ı tekrar kiralamak için Porto'nun kapısını çalsa da beklediği yanıtı alamayan Beşiktaşlı yöneticiler, bu mevki için arayışlarına devam ediyor.  

Alvaro Negredo'nun ayrılmasını iple çeken Siyah-Beyazlılar, buradan doğacak 4.3 milyon Euro'luk kaynakla rahat hareket etmeyi amaçlıyor.   

Geçtiğimiz günlerde Mario Mandzukic'le bir görüşme gerçekleştiren transfer komitesi başkanı Umut Güner, bonuslarla 5 milyon Euro'luk bir teklif sunarken Hırvat yıldız düşünmek için süre istemişti.

Kartal'ın eski golcüsü Mario Gomez'in de geri dönmek için haber yolladığı ortaya çıkarken Siyah-Beyazlılar'ın santrfor bölgesi için 1-2 hafta daha izlemede olacağı öğrenildi. (HT Spor)


Yorumlar