Anasayfa /  Spor /  Beşiktaş

Beşiktaş'ta Şenol Güneş o iddialara tepkili... İşte son dakika Beşiktaş haberleri...

Beşiktaş, Fenerbahçe derbisini kazanarak ezeli rakibiyle aradaki puan farkını açmak istiyor. Siyah-beyazlı ekibin taraftarları Fenerbahçe derbisine Pancu fotoğraflarıyla gidecek. Şenol Güneş 'OK' hareketiyle ilgili iddiaları yalanladı. Vodafone Park'ın zemini için harekete geçiliyor. Beşiktaş'ın seyirci sayısı azalıyor.

Abone ol
Abone ol 24 Eylül 2018 10:03

Beşiktaş, Fenerbahçe derbisini kazanarak ezeli rakibiyle aradaki puan farkını açmak istiyor. Siyah-beyazlı ekibin taraftarları Fenerbahçe derbisine Pancu fotoğraflarıyla gidecek. Şenol Güneş 'OK' hareketiyle ilgili iddiaları yalanladı. Vodafone Park'ın zemini için harekete geçiliyor. Beşiktaş'ın seyirci sayısı azalıyor.





Beşiktaş Yönetimi, Vodafone Park'ın bozulan zeminini tamamen değiştiriyor. Yurt dışında getirilecek yeni nesil çim tohumları, Kayserispor maçından hemen sonra ekilecek, 22 günlük süreçte zemin eski haline dönecek. Fenerbahçe derbisinin ardından içeride Kayserispor ile oynayacak olan Beşiktaş, bu maçın ertesi günü hibrit çim için yeniden düğmeye basacak.

Derbi muhtemel 11'i

Beşiktaş, bugün 6. haftanın kapanış maçında saat 21.00'de Fenerbahçe deplasmanına çıkacak.

Siyah-beyazlıların derbide sahaya çıkması beklenen 11'i şöyle:

Loris Karius, Gökhan Gönül, Pepe, Domagoj Vida, Caner Erkin, Necip Uysal (Tolgay Arslan), Oğuzhan Özyakup, Ricardo Quaresma, Adem Ljajic, Ryan Babel, Cyle Larin.

Medel'in yerine kim oynayacak?

Kartal’da cezalı Gary Medel’in yerine derbide kimin görev yapacağı bugünkü taktik çalışmada belli olacak.

Dengeli bir orta saha kurmak isteyen Teknik Direktör Şenol Güneş, Şilili oyuncunun yerine Tolgay Arslan’a forma vermeyi planlıyor. Orta alanı Tolgay-Oğuzhan-Ljajic üçlüsünden oluşturmanın hesaplarını yapan Güneş’in ikinci ihtimal olarak Medel’in yerine Necip’e şans tanıyabileceği ifade ediliyor. Öte yandan 3 sarı kartı bulunan Caner Erkin bu maçta da kart görmesi halinde önümüzdeki hafta cezalı duruma düşecek.

3 bin Pancu fotoğrafı

Milliyet'in haberine göre Beşiktaş tribünü Fenerbahçe deplasmanına tribünde 3 bin Pancu fotoğrafıyla gidecek. Pancu, 2004-2005 sezonunda Fenerbahçe'nin stadında oynanan maçta oyuncu değişikliği kalmayan Beşiktaş 10 kişi kalınca kaleye geçmiş ve Sarı-lacivertli ekibin ataklarını savuşturmayı başarmıştı. Beşiktaş, maçı 4-3 kazanmıştı. Bu nedenle Pancu'ya 'Kadıköy Paanteri' lakabı verilmişti.

Özel güvenlik önlemleri

Fenerbahçe-Beşiktaş maçı için Kadıköy'de her türlü güvenlik önlemi alındı. Maçı statta izleyecek 2 bin 280 Beşiktaş taraftarının korunması için özel önlemler alınırken sahada da Beşiktaş yedek kulübesinin etrafına güvenlik yerleştirilecek.

Şenol Güneş'ten 'OK' işareti açıklaması

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, sosyal medyada gündeme gelen, “Küfürlü tezahürata onay verdi” yönündeki görüşlere isyan etti, reddetti.

Güneş, “Tam ayrılırken Şenol Güreş diye bağırdılar. Ben de dönüp baş parmağımı kaldırdım. O sırada küfürlü tezahürat yapılmış. Ben de sonradan seyrettim. Tamamen talihsiz bir tesadüf üzerinden, ‘Şenol Güneş küfürlü tezahüratta destek verdi’ denilir mi? Benim böyle bir şeyi onaylamam mümkün mü?” dediği öğrenildi.

Seyirci sayısı azalıyor

Vodafone Park'ın hizmete girmesiyle önemli bir seyirci ortalaması yakalayan Beşiktaş'ın son 2 sezondaki düşüşü sürdü.

Passolig Kart sayısında 674 bin 694 ile 3. sırada yer alan siyah-beyazlı ekip, şampiyon olduğu 2016-2017 sezonunda 30 bin 446 seyirci ortalamasıyla oynarken,  geçen sezon bu oranın 29 bin 562'e düşmesine engel olamadı. Beşiktaş, bu sezon evinde yaptığı 3 lig maçında ise 27 bin 879 ortalama yakaladı.


Yorumlar