Anasayfa /  Spor /  Beşiktaş

Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi'nde nasıl tur atlar?

UEFA Avrupa Ligi I Grubu'nda beşinci karşılaşmaları oynanırken Beşiktaş muhteşem bir geri dönüşe imza attı. Sarpsborg deplasmanında 2 - 0 geriye düştüğü maçta 3 - 2 kazarak puanını 5'e çıkaran Kartal tarihi bir geri dönüşle grupta bir üst tura çıkma umutlarının yanı sıra lider olma şansı da yakaladı.İşte Beşiktaş'ın yer aldı Avrupa Ligi I grubunda son puan durumu ve Siyah - Beyazlıların UEFA Avrupa Ligi'nde nasıl tur atlar sorusunun cevabı...

Abone ol
Abone ol 30 Kasım 2018 02:02

UEFA Avrupa Ligi beşinci maçlarında Beşiktaş Sarpsborg ile 3-2 kazanmayı başardı. Grubun diğer maçında ise Malmö de evinde ağırladığı Genk ile 2-2 berabere kaldı. Grupta beşinci maçlar sonunda 3 puan almayı başaran tek takım olan Beşiktaş, gruptan bir üst tura yükselme ihtimalini ve liderlik şansını son maça taşımayı başardı.

Avrupa Ligi’nde 6. hafta müsabakaları 13 Aralık’ta oynanacak. Beşiktaş, Malmö’yü konuk edecek, Genk ise Sarpsborg’u konuk edecek. Beşiktaş’a gruptan çıkmak için 1 puan yetecek.

AVRUPA LİGİ I GRUBU PUAN DURUMU

BEŞİKTAŞ NASIL TUR ATLAR?

Grupta Genk 8 puanla lider durumda. Beşiktaş ise 7 puanla ikinci, Malmö 6 puanla üçüncü, Sarpsborg ise 5 puanla sonuncu sırada. Beşiktaş son maçını evinde Malmö ile oynayacak. Kara Kartal'ın tur şansını sürdürmesi için bu maçta en az beraberlik yetiyor. Sarpsborg Genk'e karşı kazansa bile Beşiktaş, averaj üstünlüğüyle gruptan çıkacak.


Yorumlar