Anasayfa /  Spor

Beşiktaş transferleri son dakika - 02.08.2016

Beşiktaş transferleri son dakika - 02.08.2016

Abone ol
Abone ol 02 Ağustos 2016 11:09

Önümüzdeki sezon hem ligte hem de şampiyonlar liginde iddialı bir kadro kurmak isteyen Beşiktaş transfer listesinde önemli isimleri almaya devam ediyor. Beşiktaş transferlerine yeni isimlerinde katılacağı söyleniyor. Peki Beşiktaş transferde kimlerin peşinde ? Yönetim Beşiktaş transfer listesine kimleri aldı ? İşte Beşiktaş transferleri hakkında son dakika bilgileri...

BEŞİKTAŞ TRANSFER GÜNDEMİ FORVET !

Fabricio Agosto, Gökhan Gönül ve Adriano Correia gibi isimleri kadrosuna katan Beşiktaş transfer haberlerinde yeni isimler ortaya çıkmaya başladı. Forvet için arayışlarına devam eden Beşiktaş transferde önceliği Antalyaspor forması giyen Eto'o ile Liverpool'da kadroda düşünülmeyen Balotelli'ye veriyor. Yeni sezon başlamadan bir an önce kadroya forvet takviyesi yapmak isteyen Beşiktaş transferde Eto'o veya Balotelli isimlerinden birini bitirmek istiyor.  

Gözler Liverpool’da

Forvet transferi konusunda İtalyan golcü Mario Balotelli için ısrarını sürdüren Başkan Fikret Orman, önceki gün 25 yaşındaki futbolcunun menaceri Mino Raiola’yla Fransa’da biraraya gelmişti. Hollanda ekibi Ajax’ın da peşine düştüğü Liverpool’lu futbolcuyla menaceri aracılığıyla el sıkışan Başkan Orman’ın, bu ismin kulübünden bonservis bedelini sorduğu bildirildi. Teknik direktör Şenol Güneş’in transferine mesafeli yaklaştığı Balotelli için Liverpool’la düşük bir bedele el sıkışmayı hedefleyen Orman’ın, sonrasında Güneş’le görüşüp tecrübeli çalıştırıcıyı da bu transfer konusunda ikna edeceği ifade edildi.

Eto’o kampa katılmadı

Beşiktaş transferde Şenol Güneş’in, Avusturya kampında, forvet hattına biden fazla takviye yapılmasını istediğini açıklaması sonrasında yönetim; B Planı olarak gördüğü Eto’o’yu da öncelikli isimler listesine ekledi. Geçen sezon Antalya’yla çıktığı 31 maçta 20 gol ve 6 asistlik performans sergileyen 35 yaşındaki yıldızla menaceri aracılığıyla el sıkışan Kartal’ın Antalyaspor’la da bu hafta içerisinde anlaşması bekleniyor. Bu transferle İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi’nin ilgilendiği öğrenilirken başarılı yöneticinin bu transferi Mustafa artı 1 milyon Euro’luk bedel karşılığında tamamlamayı hedeflediği belirtildi. Yeni sezon hazırlıkları için dün Hollanda’ya giden Antalyaspor kafilesinde yer almayan Eto’o’nun, ülkesi Kamerun’da tarafların bonservisi konusunda anlaşmasını beklediği öğrenildi.

Stoper için 3 aday

Beşiktaş transferlerinde öncelikli mevkilerden biride stoper. Forvet için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş transferde stoper bölgesine takviye içinde yoğun mesai harcıyor. Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan ve iddialı bir kadro oluşturmaya çalışılan Beşiktaş'ta transfer gündemi yoğun gözüküyor.   Adriano ile birlikte Fransız savunmacıyı da kadrosuna katmak isteyen yönetim, Brezilyalı sol beki transfer etse de, Mathieu ile anlaşmaya varamadı. Yapılan ilk görüşmede Türkiye'ye gelmek istemediğini aktaran Mathieu, Adriano transferi sonrası kararını değiştirdi. Brezilyalı oyuncudan Beşiktaş ve Türkiye hakkında bilgiler alan 32 yaşındaki futbolcu, siyah beyazlı takımın teklifini değerlendirmeye aldığını yönetime aktardı. Bu gelişme üzerine Barcelona ile bir kez daha masaya oturan Beşiktaş, Mathieu için yeniden görüşmelere yeniden başladı. Kulüpler arasında anlaşmanın sağlanması halinde Fransız futbolcuyu kadrosuna katmaya hazırlanan siyah beyazlıar, bir yandan da listesindeki farklı isimlerle temasları sürdürüyor. Beşiktaş'ın stoper adaylarından bir diğeri ise Dinamo Kiev forması giyen Domagoj Vida.. Mathieu transferinin sonuçlanmaması ihtimaline karşı, Hırvat oyuncu için Dinamo Kiev ile görüşmeye başlayan Siyah Beyazlılar, ilk olarak Denys Boyko ve 2 milyon Euro teklifini sundu. Bu teklifi geri çeviren Ukrayna ekibine yeni bir teklif hazırlayacak yönetim, bir kez daha Dinamo Kiev'in kapısını çalmaya hazırlanıyor. Siyah beyazlıların diğer alternatifi ise Lazio'nun Brezilyalı stoperi Mauricio. Mathieu ve Vida transferlerinden istenilen sonuç alınamaz ise, futbol komitesi 27 yaşındaki savunmacı için girişimlere başlayacak.

Yorumlar