Anasayfa /  Spor

Beşiktaş taraftarlarını şoke eden haber! Şenol Güneş istifa etti

Son dakika haberine göre, Beşiktaş'ta büyük bir sürpriz yaşandı. Beşiktaş'ın Teknik Direktörü Şenol Güneş, bugünkü idmana katılmadı ve istifasını verdi. Güneş'in istifasının ardından Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, kongreye gitme kararı aldı.

Abone ol
Abone ol 06 Ekim 2023 12:42

Beşiktaş'ta UEFA Konferans Ligi'nde Lugano'ya karşı yaşanan mağlubiyetin ardından büyük bir çalkantı başladı. Beşiktaş'ın Teknik Direktörü Şenol Güneş, istifasını sunarak bugünkü antrenmana katılmadı.

Hızla toplanma kararı alan yönetim, Güneş'in istifasını değerlendirdi. Güneş'in istifası sonucunda Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi de olağanüstü kongre kararı aldı.

Beşiktaş'tan resmi açıklama yapıldı

Beşiktaş'tan yapılan açıklamada, "Şenol Güneş’e Emekleri İçin teşekkür ederiz. Lugano maçının ardından bir araya geldiği Başkanımız Ahmet Nur Çebi’ye, Beşiktaşımızın menfaatleri doğrultusunda bir kan değişikliğine ihtiyaç olduğunu, Kulübümüzün ve takımımızın önünü açmak adına alınacak her türlü karara saygı duyacağını ifade eden Teknik Direktörümüz Şenol Güneş, bugün itibarıyla görevinden ayrılmıştır. Şenol Güneş’e Kulübümüze katkıları nedeniyle teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz." denildi.

Şenol Güneş, Beşiktaş'ın başında 41 maça çıktı. Bu karşılaşmalardan 28'i Beşiktaş'ın galibiyetiyle sonuçlanırken, 7 beraberlik ve 6 mağlubiyet aldı.

Beşiktaş seçime gidiyor

Beşiktaş Kulübü'nde Yönetim Kurulu, en geç aralık ayının başında olmak üzere Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı düzenleme kararı aldı. Kulüpten yapılan açıklama şöyle:  "Yönetim Kurulumuz, en geç aralık ayının başında olmak üzere Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı düzenleme kararı almıştır. Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı’nın hangi tarihte gerçekleştirileceği önümüzdeki hafta düzenlenecek basın toplantısında ilan edilecektir. Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız."

 

Yorumlar