Anasayfa /  Spor

Beşiktaş-Sporting Lizbon maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte muhtemel 11'ler...

Beşiktaş - Sporting Lizbon maçı için geri sayılıyor. UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu 3. maçında Beşiktaş, Sporting Lizbon ile Vodafone Park'ta karşı karşıya gelecek. Beşiktaş galibiyet ile 3 puan almak istiyor. Peki Beşiktaş - Sporting Lizbon maçı saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

Abone ol
Abone ol 19 Ekim 2021 11:32

Beşiktaş - Sporting Lizbon maçı için geri sayılıyor. UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu 3. maçında Beşiktaş, Sporting Lizbon ile Vodafone Park'ta karşı karşıya gelecek. Beşiktaş galibiyet ile 3 puan almak istiyor. Peki Beşiktaş - Sporting Lizbon maçı saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

Sergen Yalçın yönetimindeki Beşiktaş , UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu 3. maçında Sporting Lizbon'u konuk edecek. Borussia Dortmund ve Ajax karşısında kayıp yaşayan Kara Kartal, Vodafone Park’ta konuk edeceği Sporting'i devirip şeytanın bacağını kırmak, üst tur şansını sonuna kadar zorlamak istiyor. Beşiktaş, Başakşehir mağlubiyeti sonrasında hem Şampiyonlar Ligi’nde umutlanmak hem de Galatasaray derbisi öncesinde morallenmek isterken teknik direktör Sergen Yalçın, takımının başında ilk Avrupa galibiyetini yaşamak için sahaya çıkacak. Bu akşamki dev karşılaşmada tribünlerde 20 bin Siyah-Beyazlı’nın olması bekleniyor.

BEŞİKTAŞ - SPORTİNG LİZBON MAÇI NE ZAMAN, HANGİ KANALDA YAYINLANACAK? 

Beşiktaş-Sporting Lizbon maçı 19 Ekim 2021 tarihinde saat 19.45'te başlayacak. Karşılaşma Exxen'de canlı yayınlanacak.

MUHTEMEL 11'LER 

BEŞİKTAŞ: Ersin, Rosier, Vida, Welinton, Nsakala, Josef, Ghezzal, Pjanic, Teixeira, Larin, Batshuayi

SPORTING LIZBON: Adan, Esgaio, Coates, Reis, Gonçalves, Bragança, Nunes, Palhinha, Santos, Paulinho, Sarabia

 

Yorumlar