Anasayfa /  Foto Galeri

Beşiktaş Lugano Maçı Geniş Özeti ve Golleri

UEFA Konferans Ligi D Grubu'na deplasmanda Club Brugge beraberliğiyle başlayan Beşiktaş, konuk ettiği Lugano karşısında büyük bir şok yaşadı. 81. dakikaya Vincent Aboubakar'ın attığı gollerle 2-0 önde giren Kartal, 9 dakikada yediği 3 golle yıkıldı ve sahadan 3-2'lik mağlubiyetle ayrıldı.

Beşiktaş Lugano Maçı Geniş Özeti ve Golleri - Sayfa 1

Beşiktaş Lugano Maçı Geniş Özeti ve Golleri

Beşiktaş, UEFA Konferans Ligi D Grubu 2. hafta maçında Lugano'yu konuk etti. İlk maçında Club Brugge ile 1-1 berabere kalan Beşiktaş, mutlak favori olarak çıktığı Lugano karşısında büyük bir şok yaşadı. İsrailli hakem David Fuxman'ın yönettiği maçın 38. dakikasında Vincent Aboubakar ile öne geçen Siyah Beyazlılar, ilk 45 dakikayı önde tamamladı.

Beşiktaş Lugano Maçı Geniş Özeti ve Golleri - Sayfa 2

KARTAL SON DAKİKALARDA KABUS GÖRDÜ

52. dakikada Kamerunlu bir kez daha sahneye çıkarken 61. dakikada ikinci sarıdan kırmızı kart gören Valentin Rosier, takımını 10 kişi bıraktı. Oyun üstünlüğünü Lugano'ya kaptıran Kartal, son dakikalarda ise adeta yıkıldı.

Beşiktaş Lugano Maçı Geniş Özeti ve Golleri - Sayfa 3

MAÇ SONU YIKILDILAR

81. dakikada Ignacio Aliseda, 86. dakikada Shkelqim Vladi'yı durduramayan temsilcimiz, 90. dakikada Eric Bailly'nin kendi kalesine attığı golle sahadan 3-2 mağlup ayrıldı. Son dakikalara 2-0 önde girdiği maçı 3-2 kaybeden Beşiktaş'ta futbolcular, 90 dakikanın sona ermesiyle büyük üzüntü yaşadı. Gruptaki diğer maçta Club Brugge, Bodo/Glimt'i deplasmanda 1-0 mağlup etti.

Beşiktaş Lugano Maçı Geniş Özeti ve Golleri - Sayfa 4

MAÇTAN DAKİKALAR:

2' Hızlı gelişen Lugano atağında Celar'ın ceza sahasının sol çaprazından attığı şutta top yandan dışarı çıktı.