Anasayfa /  Spor

Beşiktaş FETÖ'ye gönderme yaptı mı?

Beşiktaş'ın yeni transferi Milot Rashica'yı duyurduğu Twitter videosunda, Galatasaray'a FETÖ göndermesi yapıldığı iddia edildi. Beşiktaş, Galatasaray'ın stadının görüntülerini FETÖ'nün 10. Türkçe Olimpiyatları videosundan aldığı şeklinde belirtildi.

Abone ol
Abone ol 17 Ağustos 2023 16:00

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret AŞ, Milot Rashica ile 4 yıllık anlaşma sağladığını ve transfer için Norwich City'ye 5 milyon 250 bin avro bonservis bedeli ödeneceğini Borsa İstanbul ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda duyurdu.

Beşiktaş, transferi Twitter'da yayımladığı bir videoda da duyurarak "Hoş geldin Rashica" ifadelerini kullandı ve videoda oyuncunun 11 numaralı formayı giydiği görüldü.

Aktarılan habere göre, Beşiktaş'ın paylaştığı videoda Galatasaray'ın stadyumunun görüntüleri kullanıldı ve bu görüntülerin FETÖ'nün 10. Türkçe Olimpiyatları'na ait bir videodan alındığı iddia edildi. Haberde, Beşiktaş'ın Galatasaray'a "FETÖ göndermesi" yaptığı öne sürüldü.

Haberde ayrıca, 14 Haziran 2012 tarihinde Galatasaray'ın stadyumunda gerçekleştirilen organizasyona dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ve diğer hükümet üyelerinin katıldığı ve Erdoğan'ın FETÖ lideri Fethullah Gülen'e dair sözlerinin hala tartışıldığı belirtildi.

 

Yorumlar