Anasayfa /  Spor

Beşiktaş - Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? BJK FB maçı hakemi kim?

Trendyol Süper Lig'in 15. haftası nefes kesecek bir derbiye sahne oluyor. Beşiktaş, sahasında Fenerbahçe'yi ağırlıyor. Futbolseverler, merakla Beşiktaş - Fenerbahçe maçı ile ilgili detayları araştırıyor. Peki BJK FB maçı maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak ve maçın hakemi ve VAR hakemi kim olacak?

Abone ol
Abone ol 09 Aralık 2023 17:01

Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında heyecan dorukta! Fenerbahçe, şampiyonluk için kararlı adımlarla ilerliyor ve bu akşamki maçta Beşiktaş'a konuk oluyor. Sarı-lacivertliler, sezonun ilk derbi mücadelesinde galip gelerek hedeflerine bir adım daha yaklaşmayı planlıyor. Diğer yandan, averajla 3. sırada bulunan Beşiktaş, kendi sahasında Fenerbahçe'yi yenerek taraftarlarını mutlu etmek istiyor. Heyecanın dorukta olduğu bu maç, futbol tutkunlarının merakla beklediği bir mücadele haline geldi. Peki, Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi hangi gün, saat kaçta ve hangi kanalda izlenebilecek? Beşiktaş - Fenerbahçe maçının orta hakemi ve VAR hakemi kim? 

Beşiktaş - Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında bu akşam Beşiktaş, Fenerbahçe'yi konuk ediyor. Tüpraş Stadı'nda oynanacak derbi, saat 19.00'da başlayacak ve BeIN Sports 1'den canlı olarak yayınlanacak.

Beşiktaş - Fenerbahçe maçının orta hakemi ve VAR hakemi kim?

Müsabakayı hakem Atilla Karaoğlan yönetecek. Maçın VAR hakemi ise Özgür Yankaya olacak.

Muhtemelen 11'ler:

Beşiktaş: Mert, Onur-Bailly-Amartey-Umut, Necip-Gedson, Muleka-Chamberlain-Rebic, Cenk

Fenerbahçe: Livakovic, Osayi-Samet-Djiku-Ferdi, Crespo-Fred, İrfan-Szymanski-Tadic, Dzeko

Süper Lig'de son durum

Ligde oynadığı 14 müsabakanın 8'ini kazanan, 2'sinde berabere kalan ve 4'ünde mağlubiyet yaşayan Beşiktaş, toplamda 26 puanı hanesine yazdırdı. Takım, haftayı averajla 3. sırada tamamladı.

Öte yandan, Süper Lig'in geçmiş bölümünde 12 galibiyet elde eden Fenerbahçe, birer beraberlik ve mağlubiyetle 37 puanla zirvenin sahibi konumunda bulunuyor.

Yorumlar