Anasayfa /  Foto Galeri

Beşiktaş Bodo/Glimt Maçı Geniş Özeti ve Golleri

Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Norveç ekibi Bodo Glimt'i ağırladı. Karşılaşma, Bodo Glimt'in 2-1 üstünlüğüyle sona erdi.

Beşiktaş Bodo/Glimt Maçı Geniş Özeti ve Golleri - Sayfa 1

Temsilcimiz Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu'nun 4. haftasında Norveç ekibi Bodo/Glimt'e 2-1 mağlup oldu ve dördüncü maçında da 1 puanda kaldı. İkinci galibiyetini alan Bodo/Glimt ise 7 puana yükseldi. Aralık başında seçime gidecek olan Beşiktaş'ta taraftarlar hem futbolcuları hem de teknik heyeti protesto etti. Necip Uysa 90+3'te ikinci sarı kartını görerek oyundan atıldı

Beşiktaş Bodo/Glimt Maçı Geniş Özeti ve Golleri - Sayfa 2

Son dört resmi maçının üçünü kaybeden Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu'ndaki dördüncü maçında Bodo/Glimt'i konuk etti. Siyah-beyazlılar rakibine 2-1'lik skorla mağlup oldu ve kötü gidişatına 'Dur' diyemedi.

Beşiktaş Bodo/Glimt Maçı Geniş Özeti ve Golleri - Sayfa 3

Beşiktaş, müsabakaya iyi başlasa da gol perdesini konuk ekip açtı: 39. dakikada sağ kanattan açılan ortada Moumbagna skoru 1-0'a getirdi.

Beşiktaş Bodo/Glimt Maçı Geniş Özeti ve Golleri - Sayfa 4

İlk yarıda başka gol olmadı ve Bodo/Glimt devreyi 1-0 önde tamamladı.

Konuk ekip ikinci yarıda da skoru değiştirmeyi erkenden başardı: 50. dakikada sol kanatta bir anda boş kalan Faris Moumbagna ceza sahasına rahat girdi ve aşırtma vuruşla farkı ikiye çıkardı.

Beşiktaş 65. dakikada Tayfur ile umutlandı: Ön alan baskısında Rebic topu kazandı ve Tayfur ile buluşturdu. Tayfur mükemmel bir son vuruşla farkı bire indirdi.