Anasayfa /  Foto Galeri

Beşiktaş başkan adayı Serdal Adalı: Beşiktaşımızın tüm borcunu kapatacak somut projelerle geliyoruz!

Beşiktaş başkan adayı Serdal Adalı, 29 Kasım Çarşamba günü basın mensupları ile bir araya gelerek projelerini anlattı. Genel kurulda göreve gelmesi durumunda hızla hayata geçirilecek gayrimenkul projesiyle elde edilecek yaklaşık 200 milyon Euro gelir ile Beşiktaş’ın banka ve kamu borçlarının tümünün kapatılacağını açıkladı. Bu projenin yatırımın finansmanının bizzat kendisi ve yönetim kurulu üyeleri tarafından gerçekleştirileceğini söyledi.

Beşiktaş başkan adayı Serdal Adalı: Beşiktaşımızın tüm borcunu kapatacak somut projelerle geliyoruz! - Sayfa 1

Beşiktaş başkan adayı Serdal Adalı, Master Planını açıkladı: “Beşiktaşımızın tüm borcunu kapatacak somut proje ve sponsorluk anlaşmalarıyla geliyoruz”

Beşiktaş başkan adayı Serdal Adalı, 29 Kasım Çarşamba günü basın mensupları ile bir araya gelerek projelerini anlattı. Genel kurulda göreve gelmesi durumunda hızla hayata geçirilecek gayrimenkul projesiyle elde edilecek yaklaşık 200 milyon Euro gelir ile Beşiktaş’ın banka ve kamu borçlarının tümünün kapatılacağını açıkladı. Bu projenin yatırımın finansmanının bizzat kendisi ve yönetim kurulu üyeleri tarafından gerçekleştirileceğini söyledi. Akatlar Spor Kompleksi’nin dönüşüm projesi için Gain Medya ile sponsorluk ön protokolünü imzalayan Serdal Adalı, bu sayede GAİN Akatlar Spor Park Kompleksinin hayata geçirileceğini söyledi.

Beşiktaş başkan adayı Serdal Adalı: Beşiktaşımızın tüm borcunu kapatacak somut projelerle geliyoruz! - Sayfa 2

Serdal Adalı, Beşiktaş Kulübü’nde 3 Aralık pazar günü gerçekleşecek olağanüstü seçimli genel kurul öncesinde gazetecilerle bir araya gelerek Beşiktaş’ı geleceğe taşıyacak projelerini anlattı. Borçsuz bir Beşiktaş için ayakları yere sağlam basan ve hepsi önümüzdeki 1,5 yıl içinde başlanacak projeler ürettiklerinin altını çizen Serdal Adalı, taraftarın stadyumla ilgili taleplerine çözüm sunan projelerin de hazır olduğunu belirtti.

Beşiktaş başkan adayı Serdal Adalı: Beşiktaşımızın tüm borcunu kapatacak somut projelerle geliyoruz! - Sayfa 3

“Stadımızda yapacağımız değişikliklerle yeniden desibel rekoru kıracağız”

Yapılacak değişikliklerle Beşiktaş stadının kapasitesinde 9.836 kişilik artış yaşanacağını belirten Serdal Adalı, bu değişikliklerle stadın atmosferi ve gelirinin önemli ölçüde arttırılacağını şu sözlerle dile getirdi; “Stadımızın, Yeni Açık Tribünü’nde uygulayacağımız, ‘Safe Standing Sandalyelerimiz’ ile oturum kapasitemizi artıracağız. Böylelikle, 9.836 bilet daha satarak, gücümüze güç katacağız. Stadımızda misafir takım tribününü iki kat olarak kurgulayarak alanı daraltacağız. Ayrıca, güvenlik önlemleri kapsamında rakip tribüne ses yutucu şeffaf panel konumlandıracağız. Tüm bu değişikliklerle Beşiktaşımızla yeniden desibel rekoru kıracağız.”

Beşiktaş başkan adayı Serdal Adalı: Beşiktaşımızın tüm borcunu kapatacak somut projelerle geliyoruz! - Sayfa 4

“Serpil Hamdi Tüzün Futbol Akademisi’ni Beşiktaş’a kazandıracağız”

Beşiktaş’ın son yıllarda yaşadığı altyapı sorununu çözmek için yeni bir futbol akademisi projesini hayata geçireceklerinin altını çizen Serdal Adalı, bu alandaki planlarını şu sözlerle paylaştı: “Ümraniye Nevzat Demir Tesislerimizi Beşiktaşımıza yeniden ve temelli kazandırıyoruz. Mevcut 88 bin m2’lik alanımıza ek olarak, arazimizin yanındaki 88 bin m2’lik alanı da tesislerimize dahil ederek, ‘Serpil Hamdi Tüzün Futbol Akademisi’ projemizi Beşiktaş’a kazandıracağız. Üç yeni antrenman sahası daha ekleyerek, altyapımızın da antrenman yapabileceği tesisimizi yeni nesil dünya standartlarına ulaştırıyoruz. Bu proje için Orman Bakanlığı ile görüşmeleri yapılmış, adım adım detaylandırılmış ve ön mutabakat sağlanmıştır. Bu kapsamda göreve gelmemizi takiben gerekli adımlar hızlıca atılacaktır.”