Anasayfa /  Foto Galeri

Beşiktaş Başakşehir maçı geniş özeti ve golleri

Süper Lig'in 12. haftasında Beşiktaş, sahasında Başakşehir'i ağırladı. Hafta içinde 18 yıl aranın ardından yeniden Beşiktaş teknik direktörlüğüne getirilen Rıza Çalımbay ilk maçında üç puanla ayrılmayı başardı. Siyah - beyazlıların tek golünü Jackson Muleka kaydetti.

Beşiktaş Başakşehir maçı geniş özeti ve golleri - Sayfa 1

Trendyol Süper Lig'in 12. haftasında Beşiktaş sahasında Başakşehir FK'yı konuk etti. Burak Yılmaz'ın ardından göreve gelen Rıza Çalımbay, 18 yıl sonra bir kez daha siyah - beyazlıların teknik direktörü olarak yedek kulübesinde yer aldı.

Beşiktaş Başakşehir maçı geniş özeti ve golleri - Sayfa 2

İlk yarısı golsüz sona eren karşılaşmada Beşiktaş üç sakatlık yaşadı. 41. dakikada sakatlanan Bakhtiyor Zaynutdinov yerini Rachid Ghezzal'a bıraktı. İlk yarıyı tamamlayan Cezayirli yıldız ikinci yarıya sakatlık nedeniyle çıkmadı. Beşiktaş'ta sakatlanan bir diğer isimse Salih Uçan oldu. Başarılı oyuncu da ikinci yarıya çıkmadı. Oyuna ikinci yarıda Onur Bulut ve Alex Oxlade-Chamberlain girdi.

Beşiktaş Başakşehir maçı geniş özeti ve golleri - Sayfa 3

REBIC PARLADI

Beşiktaş ikinci yarıda daha atak oynayan taraftı. Özellikle Rebic performansıyla tribünlerden alkış topladı. 55. dakikada Hırvat yıldızın asistinde Jackson Muleka topu filelere göndererk Beşiktaş'ı 1-0 öne geçirdi.

Mücadelenin kalan kısmında iki takımda bulduğu şansları değerlendiremedi ve Beşiktaş sahadan üç puanla ayrılan taraf oldu.

Beşiktaş Başakşehir maçı geniş özeti ve golleri - Sayfa 4

Bu skorun ardından puanını 22 yapan Beşiktaş dördüncü sıraya yükseldi. Dokuz puanda kalan Başakşehir ise 18. sırada bulunuyor. En son yedi Ekim'de sahasında Gaziantep FK'yı mağlup eden Başakşehir'in kazanamama serisi dört maça çıktı.

Beşiktaş, ligde gelecek hafta Samsunspor'a konuk olacak. Başakşehir ise sahasında Pendikspor ile karşılaşacak.