Anasayfa /  Foto Galeri

Bergama Tiyatro Festivali’nin program detayları belli oldu Biletler şimdi Mobilet’te satışta!

Sürdürülebilir, paylaşan ve dönüşen bir festival olma hayaliyle 11-13 Ağustos tarihlerinde 4. kez seyircilerini ağırlamaya hazırlanan Bergama Tiyatro Festivali’nin merakla beklenen program detayları belli oldu.

Bergama Tiyatro Festivali’nin program detayları belli oldu Biletler şimdi Mobilet’te satışta! - Sayfa 1

Bergama Tiyatro Festivali’nin program detayları belli oldu Biletler şimdi Mobilet’te satışta!

Bergama Tiyatro Festivali’nin program detayları belli oldu Biletler şimdi Mobilet’te satışta! - Sayfa 2

Sürdürülebilir, paylaşan ve dönüşen bir festival olma hayaliyle 11-13 Ağustos tarihlerinde dördüncü kez gerçekleştirilecek Bergama Tiyatro Festivali’nin program detayları belli oldu. 

Bergama Tiyatro Festivali’nin program detayları belli oldu Biletler şimdi Mobilet’te satışta! - Sayfa 3

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkıları, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Bergama Belediyesi’nin paydaşlığında, Bergama Ticaret Odası (BERTO) ve Bergama Kültür Sanat Vakfı (BERKSAV) ile Ne Yerde Ne Gökte Derneği’nin destekleriyle dördüncü kez perde açacak festival ilgi çekici performans programının yanında farklı yaşlardaki katılımcılara yönelik disiplinlerarası atölye çalışmaları, paneller ve yürüyüşlerden oluşan çok yönlü bir seçkiyle Bergama’nın tarihi mekanlarında katılımcılarını ağırlayacak.

Bergama Tiyatro Festivali’nin program detayları belli oldu Biletler şimdi Mobilet’te satışta! - Sayfa 4

Sürdürülebilir, paylaşan ve dönüşen bir festival olma hayaliyle 11-13 Ağustos tarihlerinde 4. kez seyircilerini ağırlamaya hazırlanan Bergama Tiyatro Festivali’nin merakla beklenen program detayları belli oldu.