Anasayfa /  Foto Galeri

Benzin ve motorine indirim geldi mi? İşte 29 Eylül benzin, motorin, LPG fiyatları

Benzin ve motorin fiyatında indirim ve zam haberleri peş peşe geliyor. Vatandaşlar 29 Eylül 2022 Perşembe günü İstanbul, Ankara, İzmir LPG, mazot, akaryakıt, motorin ve benzin fiyatları düştü mü, yeni indirim geldi mi, 1 litre fiyatı ne kadar, kaç TL oldu?" sorularına yanıt aramaya başladı. Peki, Benzin fiyatı ne kadar, kaç TL oldu, indirim geldi mi, ne zaman gelecek? İşte detaylar...

Benzin ve motorine indirim geldi mi?  İşte 29 Eylül benzin, motorin, LPG fiyatları - Sayfa 1

Benzin ve motorin fiyatında indirim ve zam haberleri peş peşe geliyor. Vatandaşlar 29 Eylül 2022 Perşembe günü İstanbul, Ankara, İzmir LPG, mazot, akaryakıt, motorin ve benzin fiyatları düştü mü, yeni indirim geldi mi, 1 litre fiyatı ne kadar, kaç TL oldu?" sorularına yanıt aramaya başladı. Peki, Benzin fiyatı ne kadar, kaç TL oldu, indirim geldi mi, ne zaman gelecek?

Benzin ve motorine indirim geldi mi?  İşte 29 Eylül benzin, motorin, LPG fiyatları - Sayfa 2

HAM PETROL İLK KEZ 80 DOLARIN ALTINDA!

Ham petrol fiyatı, birçok ülkede yapılan faiz artışlarının küresel enerji görünümüne ilişkin beklentileri kötüleştirmesiyle 4. haftayı da düşüşle tamamlamaya hazırlanırken, ABD ham petrolü Ocak ayından beri ilk kez 80 doların altına geriledi.

Benzin ve motorine indirim geldi mi?  İşte 29 Eylül benzin, motorin, LPG fiyatları - Sayfa 3

Petrol fiyatları bu haftaki düşüşünü sürdürürken ABD ham petrolü Ocak ayından beri ilk kez 80 doların altına geriledi. Brent petrol fiyatlarında gözlemlenen gerilemenin ardından motorin fiyatı ve benzin fiyatlarına indirim beklentisi oluştu.

Benzin ve motorine indirim geldi mi?  İşte 29 Eylül benzin, motorin, LPG fiyatları - Sayfa 4

Brent petrol fiyatlarındaki dalgalanma sonrası motorinde indirim beklentisi oluşturdu. Sektör temsilcileri, motorine gelen 1.76 kuruş indirimin 20 Eylül 2022 Salı gününden itibaren geçerli olduğunu belirtti.