Anasayfa /  Foto Galeri

Benzin ve motorine bir zam daha! İşte 2 Haziran akaryakıt zammı sonrası güncel fiyatlar...

Benzin ve motorin fiyatında zam haberleri peş peşe geliyor. Vatandaşlar 2 Haziran 2022 Perşembe günü İstanbul, Ankara, İzmir LPG, mazot, akaryakıt, motorin ve benzin fiyatları düştü mü, yeni indirim geldi mi, 1 litre fiyatı ne kadar, kaç TL oldu?" sorularına yanıt aramaya başladı. Peki, Benzin fiyatı ne kadar, kaç TL oldu, indirim geldi mi, ne zaman gelecek? İşte detaylar...

Benzin ve motorine bir zam daha! İşte 2 Haziran akaryakıt zammı sonrası güncel fiyatlar... - Sayfa 1

Son günlerde üst üste gelen akaryakıt zammının ardından “Akaryakıt fiyatlarına zam mı?” geldi sorusu araç sahiplerinin en çok araştırdığı konuların başında geliyor. 26 Mayıs’ta LPG’ye 36 kuruş, 27 Mayıs tarihinde benzin fiyatına 1,42 lira ve motorin fiyatına ise 1 lira 35 kuruş zam yapılmıştı. Rus-Ukrayna savaşı nedeniyle yönünü yukarıya çeviren brent petrol ve dolar kurundaki artışla beraber akaryakıta zam haberleri gelmeye devam ediyor. 

Benzin ve motorine bir zam daha! İşte 2 Haziran akaryakıt zammı sonrası güncel fiyatlar... - Sayfa 2

 2 Haziran Perşembe günününden itibaren geçerli olmak üzere yapılan son akaryakıt zammının ardından benzin fiyatları 26 TL’nin üstünü görürken motorin fiyatı ise 26 liraya dayandı. İşte 2 Haziran 2022 LPG, motorin, ve benzin fiyatları...

Benzin ve motorine bir zam daha! İşte 2 Haziran akaryakıt zammı sonrası güncel fiyatlar... - Sayfa 3

AKARYAKITA ZAM MI GELDİ?

27 Mayıs tarihinden itibaren geçerli olmak üzere benzinin litre fiyatına 1,42 lira, motorinin litre fiyatına 1,35 lira zam yapılmıştı. 2 Haziran Perşembe gününden itibaren geçerli olmak üzere benzin ve motorine bir zam daha geldi.

Benzin ve motorine bir zam daha! İşte 2 Haziran akaryakıt zammı sonrası güncel fiyatlar... - Sayfa 4

BENZİNE VE MOTORİNE BİR ZAM DAHA!

27 Mayıs tarihinden yapılan benzin ve motorin zammının ardından bir akaryakıt zammı haberi daha geldi. 2 Haziran 2022 Perşembe günü itibariyle geçerli olmak üzere benzin fiyatına 1 lira 22 kuruş, motorin fiyatına ise 1 lira 49 kuruş zam geldi.