Anasayfa /  Foto Galeri

Benzin ve motorin fiyatları düştü mü? 14 Nisan güncel Mazot, Motorin ve Benzin Fiyatları...

Benzin ve motorin fiyatında indirim ve zam haberleri peş peşe geliyor. Vatandaşlar 14 Nisan 2022 Perşembe günü İstanbul, Ankara, İzmir LPG, mazot, akaryakıt, motorin ve benzin fiyatları düştü mü, yeni indirim geldi mi, 1 litre fiyatı ne kadar, kaç TL oldu?" sorularına yanıt aramaya başladı. Peki, Benzin fiyatı ne kadar, kaç TL oldu, indirim geldi mi, ne zaman gelecek? İşte detaylar...

Benzin ve motorin fiyatları düştü mü? 14 Nisan güncel Mazot, Motorin ve Benzin Fiyatları... - Sayfa 1

Benzin fiyatı güncel tablosunda araç sahiplerini yakından ilgilendiren bir gelişme yaşandı! Geçtiğimiz günlerde motorin ve mazot fiyatlarında gözlemlenen 1,04 TL'lik indirimle birlikte benzin fiyatları bir miktar gerilemişti. Motorine paralel olarak düşüşe geçen benzin fiyatları 14 Nisan tarihinde araç sahiplerinin araştırma konusu halini aldı. 14 Nisan bugün motorin, mazot, benzin fiyatları ne kadar oldu, kaç TL, yeniden indirim gelir mi sorusuna ilişkin yanıtlar ve Ankara, İzmir, İstanbul'da akaryakıtın litre fiyatı takip ediliyor. İşte güncel rakamlar!

Benzin ve motorin fiyatları düştü mü? 14 Nisan güncel Mazot, Motorin ve Benzin Fiyatları... - Sayfa 2

MOTORİN VE BENZİN FİYATLARI SON DURUM!

Geçtiğimiz günlerde duyurulan 1,04 TL motorin indirimi bugün itibarıyla pompaya yansıdı. Brent petrolün düşüşü motorini etkilerken benzin fiyatında da indirim bekleniyor.

Varili 98,41 dolara kadar gerileyen brent petrol sert bir düşüş yaşamasının ardından akaryakıt fiyatları eski normaline dönmeyi bekliyor. Motorinde yapılan indirim şu anda pompaya yansımış durumda.

Benzin ve motorin fiyatları düştü mü? 14 Nisan güncel Mazot, Motorin ve Benzin Fiyatları... - Sayfa 3

BENZİN FİYATLARI – 14 NİSAN 2022

İşte bugünkü güncel rakamlar;

Benzin ve motorin fiyatları düştü mü? 14 Nisan güncel Mazot, Motorin ve Benzin Fiyatları... - Sayfa 4

İSTANBUL

İstanbul'da benzin litre fiyatı 19,00 TL

İstanbul'da motorin litre fiyatı 20,18 TL