Anasayfa /  Foto Galeri

Bensu Soral- Hakan Baş çifti boşandı mı? Ünlü sanatçıdan flaş açıklama

2018 yılında nikah masasına oturduğu iş insanı Hakan Baş'tan (38) tek celsede boşandığı yönünde haberler çıkan oyuncu Bensu Soral (30), dün akşam katıldığı davette bu yöndeki soruları yanıtladı.

Bensu Soral- Hakan Baş çifti boşandı mı? Ünlü sanatçıdan flaş açıklama - Sayfa 1

Hakan Baş'ın sosyal medya fenomeni Mina Ceran ile eğlenirken görülmesi üzerine ünlü çiftin ayrılacakları yönünde haberler çıkmıştı. Sonrasında Bensu Soral'ın ise eski rol arkadaşı Kubilay Aka ile bir binanın çatısında çekilen fotoğrafları ortaya çıkmıştı.

Bensu Soral- Hakan Baş çifti boşandı mı? Ünlü sanatçıdan flaş açıklama - Sayfa 2

'EVLİLİĞİMİZLE İLGİLİ HASSAS BİR SÜREÇTEYİZ'

Bunun ardından çift, ortak bir açıklama paylaşarak çıkan haberleri yalanlamışlardı. İki ismin de sosyal medyada yayınladıkları açıklamada, "Şu dönemde evliliğimizle ilgili hassas bir süreç içerisindeyiz. Biraz zamana ve sizlerin de hassasiyetine ihtiyacımız var" ifadeleri yer almıştı.

Bensu Soral- Hakan Baş çifti boşandı mı? Ünlü sanatçıdan flaş açıklama - Sayfa 3

Evliliklerini ayakta tutmak için mücadele eden ikilinin krizi aşamadığı, 2018'de muhteşem bir düğünle evlenen çiftin evliliklerini tek celsede bitirdiği iddia edildi.

Bensu Soral- Hakan Baş çifti boşandı mı? Ünlü sanatçıdan flaş açıklama - Sayfa 4

'BOŞANMA SÖZ KONUSU DEĞİL'

Katıldığı davette açıklama yapan Bensu Soral, boşanma haberlerinin asılsız olduğunu belirterek, "Evliliğimizi kurtarmak için çabalıyoruz" dedi.