Anasayfa /  Foto Galeri

Ben Bu Cihana Sığmazam’da Cezayir’in büyük öfkesi!

Ben Bu Cihana Sığmazam bayram arası sonrası salı gün kaldığı yerden devam edecek. Aksiyonunu eksik olmadığı sevilen dizi salı akşamı atv ekranlarında fırtınalr estirmeye devam edecek. Yeni bölümde Cezayir, Serkan’ın ölümü sonrası büyük bir üzüntü ve öfke içindedir. Erman, kendi oğlunu öldürmesinin duygusal sonuçlarıyla kontrolü kaybetmeye başlar. yeni bölümde Ben Bu Cihana Sığmazam’da Cezayir’in büyük öfkesi ekrana yansıyacak. Ben Bu Cihana Sığmazam 64.Bölüm de neler olacak?

Ben Bu Cihana Sığmazam’da Cezayir’in büyük öfkesi! - Sayfa 1

Ben Bu Cihana Sığmazam bayram arası sonrası salı gün kaldığı yerden devam edecek. Aksiyonunu eksik olmadığı sevilen dizi salı akşamı atv ekranlarında fırtınalr estirmeye devam edecek. Yeni bölümde Cezayir, Serkan’ın ölümü sonrası büyük bir üzüntü ve öfke içindedir. Erman, kendi oğlunu öldürmesinin duygusal sonuçlarıyla kontrolü kaybetmeye başlar. yeni bölümde Ben Bu Cihana Sığmazam’da Cezayir’in büyük öfkesi ekrana yansıyacak.

Ben Bu Cihana Sığmazam’da Cezayir’in büyük öfkesi! - Sayfa 2

Ben Bu Cihana Sığmazam 64.Bölüm de neler olacak?

Cezayir, Serkan’ın ölümü sonrası büyük bir üzüntü ve öfke içindedir.

Ben Bu Cihana Sığmazam’da Cezayir’in büyük öfkesi! - Sayfa 3

Erman, kendi oğlunu öldürmesinin duygusal sonuçlarıyla kontrolü kaybetmeye başlar. Cezayir, bu durumu görerek, Erman’ın sonunu getirecek gizli bir plan kurar.

Ben Bu Cihana Sığmazam’da Cezayir’in büyük öfkesi! - Sayfa 4

Serkan’ın ölümünün etkisiyle Leyla karnındaki bebeği için endişelenmeye başlar. Ada’nın annesi Arzu, Fransa’daki karanlık ilişkileri nedeniyle zor durumdadır.