Anasayfa /  Foto Galeri

Ben Bu Cihana Sığmazam kadrosuna Mustafa Üstündağ dahil oldu

Ben Bu Cihana Sığmazam kadrosuna Mustafa Üstündağ dahil oldu! Yapımcılığını KYN Yapımevi’nin üstlendiği, yönetmen koltuğunda ise Mustafa Şevki Doğan’ın oturduğu Ben Bu Cihana Sığmazam dizisine ünlü oyuncu Mustafa Üstündağ, Behçet Şavlı karakteriyle dahil oldu.

Ben Bu Cihana Sığmazam kadrosuna Mustafa Üstündağ dahil oldu - Sayfa 1

Ben Bu Cihana Sığmazam kadrosuna Mustafa Üstündağ dahil oldu!

Yapımcılığını KYN Yapımevi’nin üstlendiği, yönetmen koltuğunda ise Mustafa Şevki Doğan’ın oturduğu Ben Bu Cihana Sığmazam dizisine ünlü oyuncu Mustafa Üstündağ, Behçet Şavlı karakteriyle dahil oldu.

Ben Bu Cihana Sığmazam kadrosuna Mustafa Üstündağ dahil oldu - Sayfa 2

atv’nin sevilen dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam’ın  kadrosuna dahil olan oyuncu, 20 Şubat Salı günü yayınlanacak bölümde izleyicilerin karşısına çıkacak.

Ben Bu Cihana Sığmazam kadrosuna Mustafa Üstündağ dahil oldu - Sayfa 3

Van’lı bir ailenin 5 çocuğundan birisi olan Behçet Şavlı, çocuk yaşta girdiği yer altı dünyasında isim yaparak, gece kulübü, otopark ve kaçakçılıkta nam salmıştır. 

Ben Bu Cihana Sığmazam kadrosuna Mustafa Üstündağ dahil oldu - Sayfa 4

Yaptığı bir operasyonda Cezayir Türk’ün (Oktay Kaynarca) silahlarına el koyarak onları köşeye sıkıştıran Behçet Şavlı, yeraltı dünyasının saygı duyulan ismidir. Behçet Şavlı, ele geçirdiği silahlarla ne yapacağını yeni bölümde göreceğiz.