Anasayfa /  Medya /  Dizi /  Fragman izle

Ben Bu Cihana Sığmazam 1.Bölüm 2. Fragmanı izle | Ben Bu Cihana Sığmazam 1.Bölüm izle

Ben Bu Cihana Sığmazam 1.Bölümde neler olcak? İlginç ayrıntıların olduğu Ben Bu Cihana Sığmazam 1.Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı. ATV ekranlarında büyük beğeniyle izlenecek olan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin ilk bölümü yakında sizlerle.

Abone ol
Abone ol 08 Eylül 2022 18:33

Ben Bu Cihana Sığmazam 1.Bölüm 2. Fragmanı izle | Ben Bu Cihana Sığmazam 1.Bölüm izle

Başrollerinde Oktay Kaynarca ve Ebru Özkan gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Ben Bu Cihana Sığmazam 1.Bölümde ilk kez ekranda olacak

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM 1.BÖLÜM İZLE

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Köklü ve güçlü bir aileden gelen Cezayir Türk, devleti için çalışan ve bir sabotaja kurban giden ağabeyinin intikamını alır. Devletin bekası ve ailesinin güvenliği için öldü gösterilerek yeni bir hayata başlar. Cezayir Türk, yurtdışında devam eden operasyonlarda bir yaralanma sonucu sınır tanımayan doktorlardan Firuze ile tanışır. Her ne kadar eşini ve ailesini özlese de onlara bir daha dönemeyeceğini bilmektedir. Firuze'ye aşık olup yeniden bir aile kuran Cezayir, bir süre sonra deşifre olur ve tekrardan hayata, İstanbul'a dönmek zorunda kalır. Fakat bu gelişmelerden ne yeni ailesinin ne de yıllardır onu özleyen ve mezarında dua eden ailesinin haberi vardır. Emanet ederek geride bıraktığı İstanbul ise bambaşka bir İstanbul olarak karşısına çıkacaktır.

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM SON BÖLÜM İZLE

Yorumlar