Anasayfa /  Foto Galeri

Belgesiz yakalandı, hem polisleri tehdit etti hem de bahaneleri arka arkaya sıraladı

Antalya’da sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal ederek uygulama noktasına ticari taksi ile gelen 2 kişiye kısıtlamayı ihlalden 6 bin liralık ceza makbuzu düzenlendi. Antalya’da sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal eden adam hem polisleri tehdit etti hem de bahaneleri arka arkaya sıraladı . İşte o anlar

Belgesiz yakalandı, hem polisleri tehdit etti hem de bahaneleri arka arkaya sıraladı - Sayfa 1

 Antalya’da sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal ederek uygulama noktasına ticari taksi ile gelen 2 kişiye kısıtlamayı ihlalden 6 bin liralık ceza makbuzu düzenlendi.

Belgesiz yakalandı, hem polisleri tehdit etti hem de bahaneleri arka arkaya sıraladı - Sayfa 2

Kendisine ceza yazılamayacağını belirterek ekipler ile uzun uzun tartışan kişilerden birinin, “Sizi İçişleri Bakanlığına kadar şikâyet edeceğim. Halamın oğlu orada genel müdür. Ben ceza kabul etmiyorum. Neden kabul edeyim? Ben bir de idare mahkemesi ile mi uğraşacağım. Abi bana ceza yazamazlar” demesi ve ceza yazılmaması için kaldırıma uzanması şaşkınlık oluşturdu.

Belgesiz yakalandı, hem polisleri tehdit etti hem de bahaneleri arka arkaya sıraladı - Sayfa 3

Olay, Muratpaşa ilçesi Sakıp Sabancı Bulvarı üzerinde yaşandı. Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü ve Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, bulvarda pandemi nedeni ile alınan tam kapanmadan muaf sürücüleri denetlemek için uygulama noktası oluşturdu. Ekipler, sürücüleri tek tek durdurarak izin belgelerini kontrol etti. Turistlerin ise yerleşik mi yoksa seyahat amacı ile mi geldiği kontrol edildi. 

Belgesiz yakalandı, hem polisleri tehdit etti hem de bahaneleri arka arkaya sıraladı - Sayfa 4

Kontrol noktasına gelen ticari taksiyi durduran ekipler, yolcu olarak seyahat eden Mehmet E. ve yanında bulunan arkadaşına muafiyet belgesinin olup olmadığını sordu. 2 kişi sokağa çıkma izin belgelerinin olmadığını belirterek, Ankara’ya gitmek üzere otogara gittiklerini ve kendilerine ceza kesilemeyeceğini söyledi. Yapılan incelemede şahısların biletlerinin de olmadığı görüldü. Polis ekipleri şahısları ticari taksiden indirerek ceza makbuzu düzenlemek için polis otosunun yanına götürdü.