Anasayfa /  Foto Galeri

Ben Bu Cihana Sığmazam'da Atakan’dan büyük fedakarlık

Atv'nin reyting rekortmeni dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam'da bu haftada heyecan dorukta olacak! Ben Bu Cihana Sığmazam'da Atakan’dan büyük fedakarlık gösterecek. Ben Bu Cihana Sığmazam'da bu hafta neler olacak.?3 Ekim 2023 Salı Saat 20.00'de Atv ekranlarında olacak Ben Bu Cihana Sığmazam ile ilgi ayrıntılar haberimizde.

Ben Bu Cihana Sığmazam'da Atakan’dan büyük fedakarlık - Sayfa 1

Ben Bu Cihana Sığmazam'da Atakan’dan büyük fedakarlık

Atv'nin reyting rekortmeni dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam'da bu haftada heyecan dorukta olacak! Ben Bu Cihana Sığmazam'da Atakan’dan büyük fedakarlık gösterecek. Ben Bu Cihana Sığmazam'da bu hafta neler olacak. 3 Ekim 2023 Salı Saat 20.00'de Atv ekranlarında olacak Ben Bu Cihana Sığmazam ile ilgi ayrıntılar haberimizde.

Ben Bu Cihana Sığmazam'da Atakan’dan büyük fedakarlık - Sayfa 2

Ben Bu Cihana Sığmazam'da 39.Bölümde neler olacak?

Cezayir’i kaçıran Erman onu öldürmek değil, ondan bilgi almak peşindedir. Öğrenmek istediği şey, Cezayir ve Atakan’ın USB içerisinde ne olduğunu bilip bilmedikleridir.

Ben Bu Cihana Sığmazam'da Atakan’dan büyük fedakarlık - Sayfa 3

 Cezayir’in hiçbir şekilde konuşmadığını görünce Atakan’a gözünün önünde işkence ederek konuşturmayı planlar. Fakat Atakan'ın nerede saklandığını bilmemektedir. 

Ben Bu Cihana Sığmazam'da Atakan’dan büyük fedakarlık - Sayfa 4

Tazıyev ve adamları Atakan’ı bulmak için uğraşırken Cezayir'in Erman’ın elinde olduğunu öğrenen Atakan onu bırakması karşılığında Erman’a gidip teslim olur.