Anasayfa /  Foto Galeri

Bayramın ikinci günü trafik kazaları: Bilanço ağırlaşıyor

Kurban Bayramı'nın getirdiği 9 günlük tatilde yollarda yoğunluk oluştu. Kurbanlık taşıyan araçlar ve tatile gitmek için yola çıkanlardan çok sayıda kaza haberi geldi. İşte Bayramın ikinci gününde trafik kazalarının bilançosu...

Bayramın ikinci günü trafik kazaları: Bilanço ağırlaşıyor - Sayfa 1

KASTAMONU

Kaza, D100 karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Samsun istikametine seyir halinde olan Serhat K. idaresindeki 81 DN 337 plakalı otomobil, kazadan dolayı beklemekte olan 48 J0 326 plakalı otomobile çarptı. 

Bayramın ikinci günü trafik kazaları: Bilanço ağırlaşıyor - Sayfa 2

Çarpmanın etkisi ile savrulan 48 J0 326 plakalı otomobil de yanında duran 34 UR 3713 plakalı araca çarptı. Kazada Yıldız C., Celal T. ve Sultan T. yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalelerinin ardından Tosya Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bayramın ikinci günü trafik kazaları: Bilanço ağırlaşıyor - Sayfa 3

MALATYA

Kaza, 14.30 sularında Malatya - Adıyaman karayolu Karapınar Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Malatya istikametine seyir halinde olan Y.K. (44) idaresindeki 33 DKN 70 plakalı Volkswagen marka otomobil yol kenarında park halinde olan 44 PP 910 ile 16 AOC 749 plakalı minibüslere çarptı. 

Bayramın ikinci günü trafik kazaları: Bilanço ağırlaşıyor - Sayfa 4

Feci kazada hurdaya dönen otomobildeki Y.K. (44), D.K. (41), Y.Ç. (39), E.A.K. (3), N.M.K. (1), E.Ç.Ç. (11) ve Y.A.Ç. (3) yaralandı.