Anasayfa /  Foto Galeri

Bayramda hava nasıl olacak? Meteoroloji gün gün açıkladı...

Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala, tatil planlarını yapmaya başlayan vatandaşlar havanın nasıl olacağını merak ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü 2 Mayıs, 3 Mayıs ve 4 Mayıs günlerinin hava durumunu yayımladı. Peki bayramda hava durumu nasıl olacak? İşte yanıtı...

Bayramda hava nasıl olacak? Meteoroloji gün gün açıkladı... - Sayfa 1

Ramazan Bayramı'na kısa bir süre kala, planlar yapılmaya başlandı. Nisan ayında sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerinde seyredenken Ramazan Bayramı'nda nasıl olacağı merak ediliyor. Ramazan Bayramında hava durumunun nasıl olacağı sorusuna Meteoroloji Genel Müdürlüğü yanıt verdi.

Bayramda hava nasıl olacak? Meteoroloji gün gün açıkladı... - Sayfa 2

Bayramın ilk günü olan 2 Mayıs Pazartesi günü yurdun batısında sıcak hava hakim olurken doğusunda ise yağışlar etkili olacak. Peki İstanbul'da bayramda hava nasıl olacak? Yarın hava durumu nasıl? Bayramda yağmur yağacak mı? İşte detaylar...

Bayramda hava nasıl olacak? Meteoroloji gün gün açıkladı... - Sayfa 3

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 5 günlük hava durumu raporunu yayımladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin iç ve doğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu olacak.

Bayramda hava nasıl olacak? Meteoroloji gün gün açıkladı... - Sayfa 4

Göller Yöresi, İç Anadolu’nun batısı, Batı ve Doğu Karadeniz’in iç kesimleri, (Malatya hariç) Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu’nun doğusu ile Afyonkarahisar ve Kütahya çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.