Anasayfa /  Spor /  Basketbol

THY Avrupa Ligi'nde tek favori Fenerbahçe

THY Avrupa Ligi'nde göstermiş olduğu performansla tek favori Fenerbahçe gözüküyor.

Abone ol
Abone ol 29 Nisan 2017 10:29

Yunan ekibi Panathinaikos karşısında göstermiş olduğu performansla adından oldukça fazla bahsettiren Fenerbahçe şampiyonluğun en büyük favorisi olarak gözüküyor.



REAL MADRİD Mİ DARÜŞŞAFAKA DOĞUŞ MU OLACAK



3-0 gibi ezici bir şekilde rakibi Panathiniakos'u yenerek 4'lü finale kalan Fenerbahçe rakibini bekliyor. THY Avrupa Ligi 4'lü finali İstanbul'da oynanacak. Basketbolseverlerin merakla beklediği 4'lü finale ilk adını yazdıran ekip Fenerbahçe oldu. 



Bugün oynanacak olan Darüşşafaka Doğuş Real Madrid eşleşmesinden 3 galibiyet alan takım Fenerbahçe'nin 4 lü finalde rakibi olacak. Fenerbahçe işini erken bitirip beklemeye geçti.



FENERBAHÇE ŞAMPİYONLUK İÇİN KENDİNDEN EMİN



Koç Obradovic'in öğrencileri çeyrek finalde gösterdiği performansından dolayı şampiyonluk için kendinden emin konuşuyorlar. Takım olarak gösterdikleri performansın üst düzey olduğunu düşünen basketbolcular rakiplerini süpürmek istiyor.



FENERBAHÇE TARAFTARI BİLETLERİ TÜKETTİ



Final Four öncesi çıkan Final Four biletleri aylar önceden Fenerbahçeli taraftarlar tarafından satın alındı. Tüm stadyumu dolduracak olan Fenerbahçeli taraftarlar takımlarından oldukça umutlu. 3 kez üst üste final four'a kalan takımlarına İstanbul'a şampiyon yapmaya niyetli olduklarını her maçta gösteriyorlar


Yorumlar