Anasayfa /  Spor /  Basketbol

Manchester City Tottenham maçı canlı izle (Şifresiz) Beinsports izle - CANLI MAÇ İZLE

Manchester City Tottenham maçı canlı izle (Şifresiz) Beinsports izle - CANLI MAÇ İZLE. Şampiyonlar Ligi'nde Manchester City Tottenham maçı izle. Manchester City sahasında Tottenham’ı konuk edecek. Peki, Manchester City – Tottenham maçı saat kaçta?

Abone ol
Abone ol 17 Nisan 2019 15:35

Manchester City Tottenham maçı canlı izle (Şifresiz) Beinsports izle - CANLI MAÇ İZLE. Şampiyonlar Ligi'nde Manchester City Tottenham maçı izle. Manchester City sahasında Tottenham’ı konuk edecek. Peki, Manchester City – Tottenham maçı saat kaçta?



Manchester City Tottenham maçı canlı izle (Şifresiz) Beinsports izle - CANLI MAÇ İZLE

Manchester City Tottenham maçı canlı izle (Şifresiz) Beinsports izle - CANLI MAÇ İZLE

Manchester City – Tottenham karşılaşması öncesi heyecan dorukta... Manchester City ve Tottenham, 0-1'lik ilk maçın ardından rövanş maçında yarı final biletini almak için karşı karşıya gelecek. Peki, Manchester City – Tottenham maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte, UEFA çeyrek final maçı ile ilgili detaylar…

MANCHESTER CİTY – TOTTENHAM MAÇI SAAT KAÇTA?

Şampiyonlar Ligi çeyrek final ikinci maçları kapsamında oynanacak Manchester City Tottenham maçı bu akşam TSİ 22.00'de başlayacak. Mücadele beIN SPORTS 1 kanalından canlı takip edilebilecek. Öte yandan karşılaşmayı FIFA kokartlı Türk hakem Cüneyt Çakır yönetecek.

Karşılaşmada, Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Portekiz Futbol Federasyonundan Artur Soares Dias olacak.

Muhtemel 11'ler

Manchester City: Ederson, Walker, Stones, Laporte, Zinchenko, De Bruyne, Fernandinho, David Silva, Bernardo Silva, Jesus, Sterling

Tottenham: Lloris, Alderweireld, Sanchez, Vertonghen, Trippier, Sissoko, Winks, Rose, Eriksen, Alli, Son

TRT 1 RADYO CANLI DİNLE - TIKLA



screenshot_23-001.jpg

beIN MEDIA GROUP Hakkında

Ocak 2014 tarihinde kurulmuş olan beIN MEDIA GROUP LLC, küresel spor ağı beIN SPORTS’un resmi sahibidir. beIN SPORTS halen Kuzey Amerika, Avrupa, Ortadoğu ve Kuzey Afrika bölgesi ve Asya’daki 36’ya yakın ülkede 38 kanal üzerinden faaliyet göstermektedir.

beIN MEDIA GROUP, seçkin beIN SPORTS ağının kurulmasının yanı sıra, dijital alanda olduğu gibi, üretim ve dağıtım faaliyetleri ile de sporun ötesinde eğlence sektörüne de yayılmaktadır. 

Kasım 2015’de Ortadoğu ve Kuzey Afrika bölgesinde, 20’si spor, 4’ü sinema ve 4’ü çocuk eğlence olmak üzere 28’i beIN’e ait kanalın yanı sıra sayları hızla artan grup dışı kanalları da içeren yeni bir platform tanıtıldı. beIN, Mart 2016’da MIRAMAX film stüdyolarını satın alarak, geniş sinema prodüksiyonu olanaklarına ve 700’ü aşkın film arşivine sahip oldu. 

2296786_810x458-001.jpg

Ülkemizde beIN Sports kanalları şifreli olarak izlenmektedir. Üye olmak için beIN Sports kanalı resmi sayfasını ziyaret ederek daha detaylı bilgiler alabilirsiniz.Yurt dışı kanallarından maçları izlemek isteyenler için bazı şifresiz kanallar listesini bir araya getirdik.



AZ TV CANLI İZLE

Az TV, tıpkı Türkiye'de TRT 1'in olduğu gibi Azerbaycan'da yayın yapan ilk canlı TV kanalıdır. 1955 yılında yayına başlayan kanal, Azerspace uydusundan yayın yapmaktadır. Uefa Avrupa Ligi ve Şampiyonlar Ligi maçlarının yayınlarının yapıldığı kanalda bir süre HD yayın denenmiş olup başarılı olunamadığı görülmüştür. Bu yüzden HD olarak değil yayınlarına SD olarak devam etmektedir. İdman TV ve Medeniyet TV ile aynı şirkete aittir. Kesintisiz canlı olarak sitemizden izleyebilirsiniz.

az-tv-izle-idman-tv-izle.jpg

Nasıl netten izleyebilirim? : Az TV Canlı Yayın, Az TV İzle ve Az TV Canlı Mobil gibi kelimelerde tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Az TV Frekans Bilgileri

Uydu -> Azerspace 1, Frekans -> 11175 Mhz, Polarizayon -> Yatay (H), Sembol Oranı -> 27500, FEC -> 5/6 Kanal türüAzerbaycanÜnvanAzərbaycan TeleviziyasıYayın MerkeziBaküWebhttp://www.aztv.az/E-mailwebmaster@aztv.azTelefon+994 12 4923807AdresAZ1011, Bakı şəh., M.Hüseyn küç., 1

İnternetten idman TV canlı izle ve İdman TV frekans bilgileri



Azeri televizyon kanallarından İdman Tv frekans bilgileri ve canlı izleme detayları ile dilediğiniz yayına ulaşmak çok kolay! 

Tüm dünya üzerinde yayını bulunan Azerbeycan televizyon kanallarından olan İdman Tv, canlı maç yayınları ve spor programları ile sporseverlere diledikleri programa erişim imkanı sağlıyor. Özellikle Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi maçlarını şifresiz ve canlı izleme imkanı veren İdman Tv’ye erişim ise çok kolay. 

bt-sport-mobile-hd.jpg

İdman Tv Frekans Bilgileri!

 Azerbaycan merkezi kontrolü ile yayın akışı sağlanan İdman Tv’ye, Türkiye’de AzerSpace uydusu üzerinden erişim sağlanmaktadır. Özellikle son zamanlarda karşılaşmaların şifreli yayınlanmasının ardından, İdman Tv seyircinin önünden şifre engelini ortadan kaldırarak, canlı yayın imkanı sunuyor.

Yayın akışına şifresiz erişim sağlayabileceğiniz İdman Tv frekansları ise; Uydu: AzerSpace, Frekans: 11169 Mhz Polarizasyon: Yatay, Sembol Oranı: 20400 şeklinde yayınlanmıştır. Uydu alıcılarınız için manuel olarak giriş yapabileceğiniz frekans ayarları ile İdman Tv yayın akışına kolaylıkla erişim sağlayabilirsiniz. 

Maçı şifresiz yayınlayacak olan kanallar: (Şifresiz maç izle)

Klik Sport

Fox Soccer 2GO

O2TV Football

Sport Tv 1 (Portugal)

Arena Sport 3 HD (Cro)

beIN Max 7 (Espana)

beIN Sports France 3 HD

BT Sport Extra 2 HD

Digi Sport 5 (Svk)

Sky Sport 4 (Germany)

Sport 2 (Hungary)

SuperSport 5 Za

Sport Tv 1 (Portugal)

SuperSport Maximo 1

TV3 Sport 1 (den)

Viasat Football Sweden

Viasat Football Norway

ViaPlay (denmark)

ViaPlay (finland)

ViaPlay (norway)

ViaPlay (sweden)

Fox Sports 2

Justin Tv

Netspor

Taraftarium24

Mac24 Tv

Periscope

Scope

Youtube

Videostream


Yorumlar