Anasayfa /  Spor /  Basketbol

Fenerbahçe-Beşiktaş basketbol final maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe ve Beşiktaş basketbolda final karşılaşmasına çıkıyor. Anadolu Efes'i geçip adını finale yazdıran Beşiktaş finalde Fenerbahçe'nin rakibi oldu. Beşiktaş ve Fenerbahçe arasında oynanacak maçların tarihleri de kesinleşti. Peki Fenerbahçe Beşiktaş basketbol final maçı ne zaman saat kaçta, hangi kanalda?

Abone ol
Abone ol 07 Haziran 2017 10:58

Fenerbahçe Beşiktaş serisi 9 Haziran Cuma akşamı başlıyor. Maçlar ilk olarak Fenerbahçe'nin saha avantajı ile başlayacak. 9 Haziran Cuma akşamı saat 20:00'da başlayacak mücadelenin canlı yayın bilgileri henüz netleşmedi.





ANADOLU EFES TARAFTARI İLE BEŞİKTAŞ YÖNETİMİ ARASINDA GERGİNLİK





Mücadelenin 1’inci çeyreğinde Beşiktaş yönetimi ile Anadolu Efesli taraftarlar arasında gerginlik yaşandı.

Karşılaşmayı izleyen Başkan Fikret Orman ve yöneticiler Hakan Özköse, Cihat Kumuşoğlu ile Hüseyin Mican, Beşiktaş’ın attığı basketlere sevinirken arkalarında oturan Anadolu Efesli taraftarlar sözlü sataşmada bulundu. Kısa süreli yaşanan gerginlik güvenlik güçlerinin araya girmesi ile daha fazla büyümeden yatıştırıldı.





MARCELO GUEDES TARAFTARA ÜÇLÜ ÇEKTİRDİ



Ligin bitmesine rağmen henüz tatile gitmeyen Marcelo da basketbol maçında Beşiktaş’ı yalnız bırakmadı. Karşılaşmayı eşi ve çocukları ile izleyen Marcelo taraftarların tezahüratlarını karşılıksız bırakmadı ve onlara üçlü çektirdi.



Spor Toto Basketbol Süper Ligi play-off finalinde karşılaşacak olan Fenerbahçe ile Beşiktaş Sompo Japan’ın maç programı belli oldu. Türkiye Basketbol Federasyonu’nun internet sitesinden yapılan açıklamada Fenerbahçe ile Beşiktaş Sompo Japan, seride ilk maçına 9 Haziran Cuma günü Ülker Sports Arena’da çıkacak.





Final serisinin programı şöyle:



9 HAZİRAN CUMA:

20.00 Fenerbahçe-Beşiktaş Sompo Japan



11 HAZİRAN PAZAR:

18.00 Fenerbahçe-Beşiktaş Sompo Japan



14 HAZİRAN ÇARŞAMBA:

20.00 Beşiktaş Sompo Japan-Fenerbahçe



16 HAZİRAN CUMA:

20.00 Beşiktaş Sompo Japan-Fenerbahçe


Yorumlar