Anasayfa /  Spor /  Basketbol

Beşiktaş Anadolu Efes maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Beşiktaş Sompo Japan’ın'ın Anadolu Efes karşısında 1-0 üstün olduğu yarı final serisinde ikinci maç bugün oynanacak. Beşiktaş, Anadolu Efes’i Akatlar’da bir kez daha yenip, final kapısını aralamaya çalışacak. Peki Beşiktaş-Anadolu Efes maçı hangi kanalda saat kaçta?

Abone ol
Abone ol 01 Haziran 2017 15:28

Spor Toto Basketbol Süper Ligi’nde 2 yıllık aranın ardından Play-Off’lara kalmayı başaran ve normal sezonu ikinci sırada bitiren Beşiktaş Sompo Japan final yolunda Anadolu Efes’le ikinci kez kozlarını paylaşacak. Coach Ufuk Sarıca önderliğinde iyi bir sezon geçiren Siyah- Beyazlılar, ilk maçta 19 sayılık farkla 90-71 yendiği Euroleague temsilcisi Efes’i bir kez daha Akatlar’da ağırlayacak.

Beşiktaş-Anadolu Efes maçı hangi kanalda saat kaçta?

BJK Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi’ndeki müsabaka, bu akşam saat 20.00’de başlayacak. Mücadele NTVSPOR'dan şifresiz ve beIN SPORTS 3'ten canlı olarak ekranlara gelecek. 

Toplam 3 galibiyete ulaşacak takımın finale yükseleceği seride üçüncü maç, Anadolu Efes’in ev sahipliğinde 3 Haziran Cumartesi günü Abdi İpekçi Spor Salonu’nda yapılacak.

En son 2012'de eşleşmişlerdi

Kara Kartal, taraftarının da desteğiyle güçlü rakibini bir kez daha yenmesi durumunda final biletini alma yoluna önemli bir adım atmış olacak. 3 galibiyet alanın tur atlayacağı yarı final serisinde Anadolu Efes ise, durumu etişleyip, saha avantajını ele geçirmeye çalışacak. 

Siyah-Beyazlılar çeyrek finalde Gaziantep’i 2-0’la geçerken Efes de zorlu rakibi Galatasaray’ı 2-1’le saf dışı bıraktı. Bu sezonki maçlarda Beşiktaş evinde Efes’e 93-83 yenilirken deplasmanda rakibini 91-90 yenmişti. Bu arada iki takım Play Off’larda en son 2012 finalinde karşı karşıya gelmiş ve Beşiktaş o sezon 4-2’lik seriyle şampiyon olmuştu.

İKİ TAKIM KADROLARI

Beşiktaş Sompo Japan



Muratcan

Clark

Şafak

Erkan

Stimac

Thompson

Roll

Sertaç

Strawberry

Kenan

Weems

Muhammed

Anadolu Efes



Honeycutt

Oğulcan

Doğuş

Brown

Cedi

Samet

Berk

Granger

Heurtel

Can Maxim

Dunston

Thomas


Yorumlar