Anasayfa /  Yaşam

Başkan Doğan, “Köylümüze hizmetten onur duyuyorum”

İzmit Ziraat Odası Başkanı Yusuf Karaaslan ve yöneticileri, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ı makamında ziyaret ederek, yeni hizmet binaları için teşekkür etti.Düzenlenen ziyarette İzmit Belediyesi Meclis Üyesi Erdoğan Çakır...

Abone ol
Abone ol 07 Eylül 2017 12:59

İzmit Ziraat Odası Başkanı Yusuf Karaaslan ve yöneticileri, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ı makamında ziyaret ederek, yeni hizmet binaları için teşekkür etti.

Düzenlenen ziyarette İzmit Belediyesi Meclis Üyesi Erdoğan Çakır da hazır bulundu. İzmit köylerine yapılan hizmetlerle Avrupa’nın köyleriyle mukayese edilebilecek duruma geldiğini ifade eden İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, “Köylümüze hizmet etmekten onur duyuyorum. Köylerimizi köy dokusunu ve kokusunu bozmadan şehir konforunu getiriyoruz” dedi.

Başkan Doğan, “Biz köylünün milletin efendisi olduğuna inanan bir anlayışla çalışıyoruz. Köylümüzün en ileri teknolojiyle tarım ve üretim yapması en büyük isteğimizdir. Bu üretimi yaparken de köylümüzün şehir konforunda yaşayarak ama köyün kokusu ve dokusuyla birlikte bunu yapması ve sağlaması en büyük isteğimizdir. Büyükşehir Belediyemiz ve bizler köylerimize en güzel şekilde hizmet yapmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

Köylünün ayağının çamura bulaşmaması için projeler gerçekleştirdiklerini söyleyen Başkan Doğan, “Köylerimizde yol ve parke çalışmaları yaparak rahat koşullarda hayat sürdürmelerini sağladık, çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bizim köylümüz en güzel şeylere layık. Ziraat Odamızla, köylerimize fidan desteği, tohum desteği, arıcılık kursu, veteriner takviyesi, ziraat mühendisi takviyesi ve Hayvan Pazarı gibi birçok güzel çalışmalar yaptık. İzmit Belediyesi olarak köylümüzün hizmet aldığı Ziraat Odası’na Türkiye’ye örnek bir çalışma ofisi oluşturmak bizim için bir onurdur. Biz köylümüze hizmet etmekten onur duyuyorum” şeklinde konuştu.

Doğan, “Belediyemizin hizmet sorumluluğunda olan 50 köyümüzde gerçekten Avrupa’da ki birçok köylerle mukayese edebileceğimiz düzeyde güzel gelişmeler oldu. Hatta 2 köyümüzü örnek köy yaptık. Aynı zamanda tamamlandığında Çayırköy’de bir köy müzemiz olacak. Tarımsal Ürünler Festivalimiz, Paşa Yağlı Güreşlerimiz devam ediyor. Güzel çalışmalar yapıyoruz ve yapmaya devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

İzmit Ziraat Odası Başkanı Yusuf Karasaslan da, “İzmit Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan’a köylerimize yapmış olduğu desteklerden dolayı ve odamıza kazandırmış olduğu yeni hizmet binası için teşekkür etmek istedik. İzmit’te ki tüm çiftçilerimiz adına kendisine çok teşekkür ediyoruz. Çiftçilerimiz onunla gurur duyuyor” dedi.

Yorumlar