Anasayfa /  Politika /  Ak parti

Başbakan Yıldırım: Ey CHP, ey Kemal Bey uyan artık

Başbakan Yıldırım, "Kentsel dönüşüm hükümetimizin önemli icraatlarından biridir. Kısa bir süre içinde Türkiye'nin her köşesinde konut projeleri hayata geçirmeye başladık. Bu dev projelerle sadece bugünü değil yarınlarımızı da inşa ediyoruz." dedi.

Abone ol
Abone ol 05 Şubat 2017 13:55

Başbakan Binali Yıldırım, Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi Temel Atma Töreni'nde yaptığı konuşmada, "Kentsel dönüşüm hükümetimizin önemli icraatlarından biridir. 2002'de Türkiye'nin en önemli konularından biri ev, konut ihtiyacıydı. Kolları sıvadık ve büyük bir konut seferberliği başlattık. Kısa bir süre içinde sadece belirli şehirlerde değil Türkiye'nin her köşesinde konut projeleri hayata geçirmeye başladık. Bu dev projelerle sadece bugünü değil yarınlarımızı da inşa ediyoruz." dedi.

Başbakan Yıldırım, şöyle devam etti:

"Memlekette güzel bir iş, faydalı bir iş olsa CHP hemen hareket geçer. CHP'den Türkiye'yi muasır medeniyetler seviyesine taşıyacak bu anayasa değişikliğine ne demesini beklersiniz? Ona da rejim sorunu dedi. Ey CHP, ey Kemal Bey uyan artık. Türkiye rejimini seçti."


Yorumlar