Anasayfa /  Foto Galeri

Barış Telli'nin yaşamı film oluyor, başrolde Taner Ölmez

Ampute Futbol Milli Takımı'nın yıldızı Barış Telli, Survivor'daki performansıyla büyük bir hayran kitlesi kazandı. Telli'nin hayatı şimdi bir film projesi haline geliyor ve bu filmde Taner Ölmez başrolde yer alacak. Ölmez, çekim öncesi Telli ile buluşarak kanedyen kullanımı, topa vuruş teknikleri ve topla tempo arttırma gibi konularda ders aldı.

Barış Telli'nin yaşamı film oluyor, başrolde Taner Ölmez - Sayfa 1

Ampute Futbol Milli Takımı'nın yıldızı Barış Telli'nin mücadele dolu hayat hikayesi "Hayatla Barış" adıyla film oluyor. Filmde, sevilen oyuncu Taner Ölmez başrolü üstlenecek.

Yapımcılığını Four Story Prodüksiyon'un üstlendiği ve Ekin Pandır'ın yöneteceği filmin çekimleri 28 Ağustos'ta başlayacak.

Barış Telli'nin yaşamı film oluyor, başrolde Taner Ölmez - Sayfa 2

Yapımcılığını Four Story Prodüksiyon'un üstlendiği ve Ekin Pandır'ın yöneteceği filmin çekimleri 28 Ağustos'ta başlayacak.

Barış Telli'nin yaşamı film oluyor, başrolde Taner Ölmez - Sayfa 3

Senaryo danışmanlığını Burak Göral'ın yaptığı filmde müzikleri Fahir Atakoğlu besteliyor.

Taner Ölmez, çekimler öncesinde Barış Telli'den kanedyen kullanımı, topa vuruş teknikleri ve topla tempo arttırma gibi konularda dersler alıyor

Barış Telli'nin yaşamı film oluyor, başrolde Taner Ölmez - Sayfa 4

Telli, Ölmez'in rol almasını istediğini belirtirken, Ölmez ise Telli'ye umut dolu başarı hikayesini hayata geçirme ayrıcalığını yaşadığını söyledi. Filmin kadın başrol oyuncusu ise ilerleyen zamanlarda açıklanacak.