Anasayfa /  Magazin

Barış Ayduç Ekranlara Geri Dönüyor! Barış Ayduç Kimdir Biyografisi?

Daha önceden Racon, Ailem İçin ve Kiralık Aşk dizileri ile izleyici karşısına çıkan yakışıklı oyuncu Barış Ayduç, TV ekranlarına yeni bir proje ile geri dönüyor!

Abone ol
Abone ol 12 Temmuz 2017 02:44

TV ekranlarının sevilen yüzlerinden Barış Ayduç’u daha önceden ”Racon:Ailem İçin” ve Kiralık Aşk dizileri ile tanıma fırsatı yakalmıştık. Aynı zamanda son yıllarda gösterime giren ”Deliha” isimli sinema filminde de boy gösteren Ayduç, yeni sezonda Star TV ekranlarında boy gösterecek!

Medyatava’dan gelen haberlere göre yakışıklı oyuncu Ayduç’un hangi projede yer alacağı belli olmaya başladı. Ay Yapım imzalı yeni projenin ismi henüz netleşmese de dizi ile Star TV’nin ilgileneceği haberini aldık. Cast çalışmaları başlanan yeni dizinin yönetmen koltuğunda Ali Bilgin’in oturacağı söyleniyor. Ünlü ve yakışıklı oyuncunun TV ekranlarına hangi proje ile geri döneceği ise merak konusu. Proje hakkında gelişmeler geldikçe sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Barış Ayduç Kimdir?

Yakışıklılığı ile dikkat çeken ekranların sevilen yüzü Arduç, 9 Ekim 1987 tarihinde İstanbul’da Dünyaya gözlerini açmıştır. Oyunculuk eğitimini Ekol Drama’da tamamlayan başarılı oyuncu aynı zamanda Fotomodellik ve Dublaj sanatçılığı ile de ilgilenmiştir. Spor ile arası iyi olan Ayduç. yüzme ve futbol ile ilgileniyor. ”Paramparça” isimli dizi ile kendisini ön plana çıkarmayı başaran Ayduç, daha önceden ”Pis Yedili”, ”Dinle Sevgili”, ”Bugünün Saraylısı” ve ”Kiralık Aşk” gibi dizilerde boy göstermiştir.




Yorumlar