Anasayfa /  Foto Galeri

Barcelona yeni Luis Suarez'ini buldu

Barcelona yeni Luis Suarez'ini buldu - Sayfa 1

E. Frankfurt'ta kiralık oynayan Benfica'nın golcü futbolcusu Luka Jovic, Barcelona'nın yeni Luis Suarez'i olacak. E. Frankfurt'ta kiralık oynayan Benfica'nın golcü futbolcusu Luka Jovic, Barcelona'nın yeni Luis Suarez'i olabilir. Kiralık sözleşmesi bu sezon sonunda bitecek olan Sırp futbolcu Benfica'ya dönecek. Ancak görünen o ki Benfica'da hiç oynamadan büyük bir takımın yolunu tutacak.

Barcelona yeni Luis Suarez'ini buldu - Sayfa 2

Katalan ekibinin yanı sıra 21 yaşındaki oyuncuyla Real Madrid, Chelsea ve Bayern Münih de ilgileniyor. Benfica'nın 60 milyon euro bonservis bedeli istediği biliniyor. Dış basında yer alan haberlere göre bunca talibine karşın Jovic için en avantajlı konumdaki takım Barcelona. Luis Suarez'in yaşının ilerlemesi nedeniyle yeni golcü arayışlarını hızlandıran Katalan ekibi Jovic'i gözüne kestirmiş durumda. 21 yaşındaki futbolcu bu bezon 29 maçta 19 gol kaydetti.

Barcelona yeni Luis Suarez'ini buldu - Sayfa 3

Kim bu Jovic? 1997'de Bosna Hersek'te Bijeljna'da doğan Sırp futbolcu Bundesliga gol krallığında 14 golle zirvede yer alıyor. Ona tarzı nedeniyle biraz Pancev biraz Falcao deniyor.

Barcelona yeni Luis Suarez'ini buldu - Sayfa 4

Bundesliga'da gol kralı olmak isteyen Eintracht Frankfurt'lu oyuncuyu ortaya çıkaran isim geçen yıl Frankfurt'u yöneten ancak bugün Bayern Münih'in başında olan Niko Kovac'tan başkası değil.