Anasayfa /  Medya

Baran Barış Solar Kardeşler Beyazıt Öztürk ve Ayla Çelik ile Ortak Projede Buluştu

2019 O Ses Türkiye yarışmasında Beyazıt Öztürk’ün takımında yer alan ve mükemmel bir performans sergileyerek finalist olan Baran ve Barış Solar kardeşler yarışmadan tam bir yıl sonra Beyazıt Öztürk ile ve Ayla Çelik ile ortak bir proje ile tekrar bir araya geldiler.

Abone ol
Abone ol 01 Ocak 2020 16:58

Uzun bir süre önce yaptıkları ”Bağdat” düeti ile büyük bir çıkış yapan Beyazıt Öztürk ve Ayla Çelik ikilisi bu projede yine bir düet şarkı ile bir araya geldiler. O Ses Türkiye yılbaşı çekimlerinde tam 00.00’ da şarkı ve klibi ilk defa yayınlandı.

Yarışmada Beyazıt Öztürk şunları söyledi: “Geçtiğimiz finalist olan Baran ve Barış ile biz ortak bir şey yapmak istiyorduk. Buluştuk konuştuk ne yapabiliriz diye beyin fırtınası yaptık. Sonra ben bu konudan Ayla’ya bahsettim. O muhteşem bir öneri ile geldi. Sonra benim evde Ayla, Baran Barış, Gökhan Tepe, Şebnem Sungur, yarışma koçumuz Sedef Pala ve müzisyen Serdar Aslan bir araya geldik. Şiki Şiki Baba isimli eski bir anonim şarkıya sözler yazdık. Ortaya bu muhteşem proje çıktı. Hep beraber stüdyoda okuduk. Çok güzel eğlenceli bir de klip çektik. Umarım beğenirsiniz.

O Ses Türkiye Yılbaşı programında bu sözler ardından klip ve şarkı dinleyicilerle buluştu. Parti (Şiki Şiki Baba) adını taşıyan şarkıyı yarışmada Beyazıt Öztürk, Ayla Çelik, Baran ve Barış Solar, Gökhan Tepe, Şebnem Sungur, Serdar Aslan ve Sedef Pala izleyicilerle tekrar seslendirdiler. İzleyicilerden ve yarışma jürisinden güzel tepkiler alan şarkı Sony Music Türkiye yapımcılığında tüm dijital platformlarda yayınlanacak. Şarkının düzenlemesini Serkan Ölçer yaparken klip çekiminde yönetmenliği Fatih Ahmet Kaya ve Beyazıt Öztürk birlikte yaptılar. Beyazıt Öztürk ilk defa bir klip yönetmenliği tecrübesi yaşadığını da vurguladı.

Yorumlar