Anasayfa /  Foto Galeri

Baraj Dizisi :Oyuncu Kadrosu Karakterleri ve Konusu

Yapımcılığını Türkan Şoray’ın yapımcı kızı Yağmur Ünal üstleneceği Baraj dizisi 17 Mart Salı günü Fox Tv’de yayınlanacak.Türkan Şoray’ın 1977 yılında oynadığı Baraj isimli sinema filminden esinlenerek hazırlanan Baraj dizisinde Türkan Şoray yapımcı kızına tam destek verecek. Baraj dizisinin senaryosunu Zengin Kız Fakir Oğlan’ın da senaristi olan Hasan Tolga Pulat yazacak. İşte dizinin konusuna dair ve oyuncu kadrosu hakkında bilgiler...

Baraj Dizisi :Oyuncu Kadrosu Karakterleri ve Konusu - Sayfa 1

Baraj Dizisi Konusu
Baraj filminde baraj inşaatında çalışan bir işçi ve aşık olduğu bir kızın hikayesi anlatılacak. Baraj dizisinde baraj inşaatında ustabaşı olarak çalışan Nazım genç ve güzel bir kız olan Nehir’e aşık olur; ancak Nazım’ın yaşanan kazadan sonra yüzünde yara izler kalır ve Nehir’in kendisini beğenmeyeceğini düşünerek Nehir’in karşısına Tarık isimli arkadaşını çıkarır.

Baraj Dizisi :Oyuncu Kadrosu Karakterleri ve Konusu - Sayfa 2

Baraj Dizisi Oyuncuları
Burak Yörük -Tarık-
Burak Yörük denilince akıllara 4N1K dizisinde hayat verdiği Barış Ozansoy yani namı diğer Sırık karakteri gelmektedir. Burak Yörük 1995 de İstanbul’da hayata gözlerini açmış 25 yaşında ki yakışıklı oyuncudur. 7 yaşından beri televizyonlarda olan Burak Yörük Beykent Üniversitesi Tiyatro bölümünde eğitim görmektedir.Burak Yörük daha önce Ben Onu Çok Sevdim ve 20 dakika gibi dizilerde küçük rollerde yer almıştır.

Baraj Dizisi :Oyuncu Kadrosu Karakterleri ve Konusu - Sayfa 3

Biran Damla Yılmaz –Nehir–
Daha önce Kral dizisinde olacağı açıklanan Biran Damla Yılmaz’ın Kral dizisinde oynamaktan vazgeçtiği şuanda Baraj dizisi ile anlaşma imzalamak üzere olduğu haberleri var. Bilindiği üzere Biran Damla Yılmaz 28 Haziran 1997 İstanbul Gebze doğmuştur ve 23 yaşındadır. Kırgın Çiçekler dizisinde hayat verdiği Eylül karakteri ile ünlenen Biran Damla Yılmaz son olarak Canevim dizisinde ve  Mahsun Kırmızıgül’ün Mucize 2 filminde yer almıştır. Türkiye’nin en çok tanıdığı kadın başrol oyuncularında biri olan Biran Damla Yılmaz konservatuvar eğitimine devam etmektedir. 22 yaşında olan  Biran Damla Yılmaz 1,64 cm boyunda 54 kg ağırlığındadır. Biran Damla Yılmaz son olarak Canevim dizisinde Ceylan karakteri ile yer almıştır.

Baraj Dizisi :Oyuncu Kadrosu Karakterleri ve Konusu - Sayfa 4

Feyyaz Duman –Nazım-
Son olarak şubat 2020 de final yapan Kadın dizisinde hayat verdiği Arif karakteri ile çok sevilen hatta başrolün ölmesi ile başrole geçen Feyyaz Duman 1982 yılında Mardin’de dünyaya gelmiştir ve 38 yaşındadır. İçerde dizisinde canlandığını Serkan karakteri ile ilk çıkışını yakalayan Feyyaz Duman ni İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuarı Halk Dansları Bölümü mezunudur. New York’ta 5 yıl kalan Feyyaz Duman oyunculuk eğitimleri de almıştır.Annemin Şarkısı filmi ile Antalya Film Festivali’ne en iyi erkek oyuncu ödülünü alınca yapımcıların dikkatini çekmiş ve Kadın dizisi kadrosuna dahil olmuştur. Feyyaz Duman Baraj dizisinde Nazım karakteri ile başrolde yer alacaktır.