Anasayfa /  Güncel

Bakan Koca’dan “tanı konmamış virüs taşıyıcılar” uyarısı!

Fahrettin Koca, “Tanı konmamış taşıyıcılarla kalabalıkta, herhangi bir ortamda bir araya gelebilirsiniz” uyarısında bulundu

Abone ol
Abone ol 04 Kasım 2020 21:43

İstanbul’da ve Türkiye genelinde virüse yakalananların sayısında artış olduğunu belirten Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Tanı konmamış taşıyıcılarla kalabalıkta, herhangi bir ortamda bir araya gelebilirsiniz” uyarısında bulundu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından son 24 saatte tespit edilen yeni hasta sayısının 2 bin 391 olduğunu bildirdi.

Koca, “Bugün tespit edilen 2.391 hastamız var. Ağır hasta sayımız 2.464’e ulaştı. Salgının kontrol altında tutulması teması azaltmadan mümkün değil. Sağlık personelimiz yorgun düşmemeli. Onlara destek olmak için teması azaltın. Hijyene önem verin. Maske kullanın” ifadelerini kullandı.

 

“Tanı konmamış taşıyıcılara dikkat” uyarısı!
Bakan Koca, sosyal medya hesabından yaptığı bir diğer paylaşımda ise “tanı konmamış koronavirüs taşıyıcıları” uyarısı yaptı.

Sağlık Bakanı, “Covid-19 tüm dünyada yayılıyor. İstanbul’da, Türkiye genelinde virüse yakalananların sayısında artış var. Tanı konmamış taşıyıcılarla kalabalıkta, herhangi bir ortamda bir araya gelebilirsiniz. Vaka artışlarının başlıca nedenlerinden biri hayatı salgın öncesindeymiş gibi yaşamak” dedi.

Yorumlar