Anasayfa /  Politika

Bahçeli Antalya'daki belediye başkanları toplantısında konuştu

MHP lideri Devlet Bahçeli, Antalya'da belediye başkanları toplantısında açıklamalarda bulundu.

Abone ol
Abone ol 26 Mart 2022 12:34

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Antalya'daki belediye başkanları toplantısında konuşma yaptı. Bahçeli, partisinin 5 ayaklı stratejisini tekrar hatırlatarak anayasa vurgusu yaptı.

Bahçeli'nin açıklamaları:

Milliyetçi Hareket Partisi'nin belediyecilikte marka değeri çok yüksektir. Dürüst, ilkeli, iradeli, inançlı belediye yönetimlerimizin, bizim ve elbette Türkiye'nin yüz aklarıdır. 

Bizim belediye başkanlarımızdan, arkasından şehirlerinde, beldelerinde deprem yıkımı yaşanmışken, tatile gidip, karın üstünde kayak yapacak kadar izansız ve itibarsız yüzler çıkmaz.

"BUKALEMUN SİYASETÇİLERDEN OLMADIK"

Bukalemun siyasetçilerden olmadık, geçmişinin unutanlardan olmadık. Cumhur dedik, müstesna bir ittifak ahlakı ile Türkiye'yi muhafaza ve müdafaa ettik. 

Çakal senaryoları yazanlara bozkurdun fermanını okuyacağız. Destek ve takdir aziz milletimizdendir. Sefer bizden, zafer Allah'tandır. Gidecek başka bir yurdumuz yoktur. 

Birincisi 2023 yılının haziran ayında yapılacak genel seçimlerdir. Diğeri de 2024 mart ayı mahalli idareler seçimidir. Özellikle 2023 yılını kapsamına alan, takip ve temini ile mükellef olduğumuz 5 ayaklı stratejimizi, hedefimizi 6 Şubat 2022 tarihinde vekillerimizin iştiraki ile yaptığımız ortak toplantıda açıklamıştım. 

5 AYAKLI STRATEJİMİZ

MHP, Cumhur İttifakı'nın vatan ve millet sevgisi ile pekişmiş ahlaki ilkelerine bağlı ve sadık kalacaktır. 

MHP, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin tüm kurul ve kuralları ile işlerliği ve güçlenmesi için insan üstü bir çaba gösterecektir. 

MHP, 2023 yılının haziran ayında, TBMM'de milletvekili sayısını azami düzeye çıkarıp Cumhur İttifakı'nın Anayasa'yı değiştirme çoğunluğuna ulaşması, sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tekrar seçilebilmesi için olağanüstü çaba sergileyecektir. 

MHP, terörün kökünü kazıma, bölücülüğün kafasını koparma seferberliğinde her fedakarlığı yapacak, milli ve yerli ekonominin tesisi için üzerine düşen sorumlulukları gecikmeksizin icra edecektir. 

MHP, başkanlık sistemini kurumsallaştıran yeni anayasanın hazırlanması için çalışacaktır. 

Yorumlar