Anasayfa /  Foto Galeri

Babil Dizisinin Oyuncuları | Babil Dizisinin Konusu

Ay Yapım’ın ocak 2020 de Star Tv ekranlarında izleyicisi karşısına çıkaracağı Babil dizisi daha önce bir internet dizisi olarak planlanmış ve ı BeIN Connect’te satılmıştı ancak yayın tarihi konusunda yaşanan sıkıntılardan dolayı Babil dizisi için Star Tv ile anlaşıldı.

Babil Dizisinin Oyuncuları | Babil Dizisinin Konusu - Sayfa 1

Babil Dizisinin Oyuncuları | Babil Dizisinin Konusu

Babil Dizisinin Oyuncuları | Babil Dizisinin Konusu - Sayfa 2

Babil Dizisi Yapımcısı Yönetmeni Senaristi ve Kanalı
Ay Yapım’ın ocak 2020 de Star Tv ekranlarında izleyicisi karşısına çıkaracağı Babil dizisi daha önce bir internet dizisi olarak planlanmış ve ı BeIN Connect’te satılmıştı ancak yayın tarihi konusunda yaşanan sıkıntılardan dolayı  Babil dizisi için Star Tv ile anlaşıldı. 

Babil Dizisinin Oyuncuları | Babil Dizisinin Konusu - Sayfa 3

Babil dizisinin senaryosunu Nükhet Bıçakçı ve Özlem Yücel yazarken dizinin yönetmeni ise Uluç Bayraktar olacak. Ünlü yönetmen Uluç Bayraktar daha önce İçerde ve Karadayı’da dizilerini de yönetmişti. Babil dizisi tüm dünyaya The Choice ismi ile satıldı.

Babil Dizisinin Oyuncuları | Babil Dizisinin Konusu - Sayfa 4

Babil Dizisi Konusu
Babil dizisinde İrfan büyük bir üniversitede Ekonomi hocası olarak çalışmaktadır.  İdealist bir profesör olan İrfan öyle bir zaman gelir ki düşünceleri yüzünden işinden atılır ve hiç bir yerde iş bulamaz. Kötü olaylar üst üste gelir İşsiz kalan İrfan’ın oğlu ise pahalı bir tedavi gerektiren ölümcül bir hastalığa yakalanır. Çaresiz durumda kalan İfan yakın arkadaşı Egemen ile emlak sektörüne atılır ve yaptıkları bir sahtekarlıkta yakayı ele verirler. Mafya ellerinde ki her şeyi alınca bu sefer iki kafadar Türkiye’nin en büyük saadet zincirini kurarlar ve çok para kazanırlar. Kazanılan bu para İrfan, İrfan’ın eşi, yakın arkadaşı Egemen ve eski nişanlısı arasında gizlenen sırların ortaya çıkmasına neden olur.