Anasayfa /  Foto Galeri

Babası tarafından öldürülen 7 yaşındaki Defne'nin cinayetinde şoke eden yeni ayrıntılar

İstanbul Pendik'te Habip Öztürk isimli bir şahıs 7 yaşındaki öz kızını boğazını keserek öldürdükten sonra aynı bıçakla kendi boğazını kesip intihar girişiminde bulundu. Baba Habip Öztürk ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Kan donduran olaydan hemen önce de paylaşım yaptığı ortaya çıkan katil babanın işlediği cinayet ve intihar girişimine ilişkin çarpıcı detaylar...

Babası tarafından öldürülen 7 yaşındaki Defne'nin cinayetinde şoke eden yeni ayrıntılar - Sayfa 1

Pendik'te boğazını keserek 7 yaşındaki kızını öldüren ve aynı bıçakla intihar girişiminde bulunan baba ile ilgili yeni detayları ortaya çıktı.

Babası tarafından öldürülen 7 yaşındaki Defne'nin cinayetinde şoke eden yeni ayrıntılar - Sayfa 2

Cani babanın sosyal medyada kızının fotoğrafını paylaşarak “Seni çok seviyorum güzel kızım” dedikten sonra kızını öldürdüğü öğrenilmişti.

Babası tarafından öldürülen 7 yaşındaki Defne'nin cinayetinde şoke eden yeni ayrıntılar - Sayfa 3

Katil babanın, eşiyle arasında uzaklaştırma kararı olduğu ve cinayeti işlemeden önce kızını anneannesinden aldığı öğrenildi.

Babası tarafından öldürülen 7 yaşındaki Defne'nin cinayetinde şoke eden yeni ayrıntılar - Sayfa 4

İstanbul Pendik'te boğazını keserek 7 yaşındaki kızını öldüren ve aynı bıçakla intihar girişiminde bulunan babanın yeni detayları ortaya çıktı. Cani babanın sosyal medyada kızının fotoğrafını paylaşarak “Seni çok seviyorum güzel kızım” dedikten sonra kızını öldürdüğü öğrenilmişti. Cinayette yeni detaylar ortaya çıktı. Katil babanın, eşiyle arasında uzaklaştırma kararı olduğu ve cinayeti işlemeden önce kızını anneannesinden aldığı öğrenildi.