Anasayfa /  Spor /  Fenerbahçe

Aziz Yıldırım başkanlığa aday olacak mı? Flaş açıklama...

Fenerbahçe'nin eski başkanlarından Aziz Yıldırım, bir daha Fenerbahçe başkanlığına aday olmayacağını açıkladı.

Abone ol
Abone ol 24 Haziran 2021 11:28

Fenerbahçe'nin eski başkanlarından Aziz Yıldırım, bir daha Fenerbahçe başkanlığına aday olmayacağını açıkladı.

Aziz Yıldırım toplantı başlamadan bombaladı. Fenerbahçe'nin eski başkanı, basın mensuplarına toplantı öncesinde adaylık açıklamayacağını belirtip, Koç ve yönetimini eleştirdi.

İşte Yıldırım'ın toplantı öncesi kullandığı ifadeler:

"ADAY DEĞİLİM"

"Başkan adaylığımı açıklamaya gelmedim. Mevcut yönetim ve Fenerbahçe'nin gidişatı hakkında konuşacağım.

 "FENERBAHÇE'NİN GELECEĞİ TEHLİKEDE"

Mahallede yönetim yapsan, bu kadar kötü yönetim olmaz. Fenerbahçe'nin geleceğini tehlikede gördüğüm için konuşacağım. İşler kötü gidiyorsa ben Fenerbahçe'yi savunurum."

Ali Koç'a sert sözler

"Sayın Ali Koç, bu kulübe niye geldiğinin farkında değil. Üyeler onu niye seçti, 16 bin kişi ona niye oy verdi anlamamış. Ali Koç, beyaz atlı prens olarak geldi. Pamuk Prenses'i alacak, uçuracak... Beyaz atlı prens küme düşürüyordu bizi. Ben şampiyonluk sözü vermedim' diyor. Fenerbahçe başkanı olan, Fenerbahçeli olan herkes şampiyonluk sözü vermeye mecburdur."

"Stadı yaptık, borç alarak yaptık. 100 milyon dolar'a yakın maliyeti oldu. Ülker Arena... Bugünkü maliyeti 130 milyon dolar. Samandıra, Dereağzı tesisleri, Fenerbahçe Koleji arazisi, Fenerbahçe TV ve yayın grubu, Fenerium, Faruk Ilgaz Tesisleri, Topuk Yaylası..."

"Bunun gibi varlıklarla devam ediyor. Hiç varlıklarımızın farkında değiller çünkü hiç gezmediler, görmediler. Bunları gezip görmek de 10-15 gün sürer."



 

Yorumlar