Anasayfa /  Politika /  İyi parti

Aytun Çıray'dan 23 Haziran tahmini! 4-5 puan öde kazanacaklar

İYİ Parti İzmir Milletvekili Aytun Çıray, İstanbul'da 23 Haziran'da yapılacak olan seçimler hakkında açıklama yaptı. Seçim sonucuyla ilgili Cumhur İttifakı'nın 4-5 puan önde kazanacaklarını söyledi. Kaynak: İYİ Parti Milletvekili Aytun Çıray'dan 23 Haziran tahmini!

Abone ol
Abone ol 01 Haziran 2019 22:34

İYİ Parti İzmir Milletvekili Aytun Çıray, partisinin İzmir İl Başkanlığı’nda düzenlenen bayramlaşma töreninde partililerle bir araya geldi. Çıray, "Oy aynı zamanda namusumuzdur. Oyumuzun hakkını korumak zorundayız. Seçimleri Cumhur İttifakı’nın 4-5 puan önünde bitireceğimizi düşünüyorum" dedi.

23 Haziran’da tekrarlanacak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerine de değinen Çıray, "Ekrem İmamoğlu Millet İttifakı’nın adayıdır. Saadet Partililer de bu ittifakın doğal üyeleridir ama bu seçimde aday çıkardılar. Biz ittifakın gereğini yapmaya devam ediyoruz. İstanbul meselesi partiler üstüdür. Çünkü millet iradesinin gaspı söz konusudur. Mazbatasını almış bir adayı başkanlıktan almak büyük bir skandaldır. Türk milleti bu skandalla hesaplaşmak zorundadır. Oy aynı zamanda namusumuzdur. Oyumuzun hakkını korumak zorundayız. Seçimleri Cumhur İttifakı’nın 4-5 puan önünde bitireceğimizi düşünüyorum. İzmir’de belediye başkanları görevine başladı. Biz ayrı bir parti kimliğimizin gereği olarak İzmir’de yönetimi muhalif bir gözle izleyeceğiz." dedi. 




Yorumlar