Anasayfa /  Foto Galeri

Ayşegül Çınar: Sedat Peker bile benden bahsetti, sizi vurduracağım!

Yasak Elma yıldızı Ayşegül Çınar'ın polisleri "Sedat Peker bile benden bahsetti, sizi vurduracağım!" diyerek tehdit ettiği ileri sürüldü.

Ayşegül Çınar: Sedat Peker bile benden bahsetti, sizi vurduracağım! - Sayfa 1

YASAK Elma dizisiyle ünlenen ve ardından adı sık sık olaylara karışan oyuncu Ayşegül Çınar, erkek arkadaşıyla Beyoğlu'nda gittikleri eğlence mekanında olay çıkardı. Polis memuruna kafa atan Çınar'ın, polisleri Sedat Peker'in adamlarına vurdurmakla tehdit ettigi ileri sürüldü.

Ayşegül Çınar: Sedat Peker bile benden bahsetti, sizi vurduracağım! - Sayfa 2

Yasak Elma'nın iki sezonunda rol alan genç oyuncu Ayşegül Çınar ve sevgilisi Furkan Çalıkoğlu, Beyoğlu'nda gittikleri eğlence mekanında olay çıkardı. Çıkan kavgada 5'i polis 12 kişi yaralandı. Oyuncu Ayşegül Çınar'ın kavga sırasında polislere kafa attığı ve onları Sedat Peker'in adamlarına vurdurmakla tehdit ettiği ileri sürüldü. İşte olaylı geceden yeni detaylar!

Ayşegül Çınar: Sedat Peker bile benden bahsetti, sizi vurduracağım! - Sayfa 3

Yasak Elma dizisiyle tanınan oyuncu Ayşegül Çınar'ın başrolünde olduğu Karaköy Bankalar Caddesi'nde bulunan bir mekanda dün gece 01.00 sıralarında meydana gelen olayın detayları ortaya çıktı. Oyuncu Ayşegül Çınar'ın erkek arkadaşı Furkan Çalıkoğlu'nun birlikte yemek yedikleri eğlence mekanında çevredekilerle tartıştı.

Ayşegül Çınar: Sedat Peker bile benden bahsetti, sizi vurduracağım! - Sayfa 4

Polis tutanağına göre daha sonra da mutfağa giden Çalıkoğlu eline iki bıçak alarak mekan sahibi ve çalışanlara saldırdı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis, Çalıkoğlu'nu bırakmaya ikna edemediği bıçağı, bir anlık dikkatinin dağılmasından faydalanarak elinden aldı.