Anasayfa /  Foto Galeri

Ayrılmak isteyen karısını gece elektrik süpürgesiyle dövdü, sabah tatile çıkarttı

Adana’da 44 yaşındaki Fikriye F., kendisini aldattığı için ayrılmak istediği dini nikahlı eşi tarafından elektrik süpürgesi sapıyla darp edildi. Evdeki eşyalara da bıçakla zarar veren kocası hakkında uzaklaştırma kararı aldıran Fikriye F., "Bunları yapan insan en sonunda beni de bıçaklayacak" dedi.

Ayrılmak isteyen karısını gece elektrik süpürgesiyle dövdü, sabah tatile çıkarttı - Sayfa 1

İlk eşinden anlaşmalı olarak boşanan 2 çocuk annesi Fikriye F. (44), yaklaşık 1 buçuk sene önce müzisyen Enes K. ile dini nikahla evlendi. İddiaya göre, Enes K., bu evlilikten 1 sene sonra eşiyle sürekli tartışmaya ve zaman zaman eşini dövmeye başladı. Fikriye F. ise evliliği bozulmasın diye eşini polise şikayet etmedi. 

Ayrılmak isteyen karısını gece elektrik süpürgesiyle dövdü, sabah tatile çıkarttı - Sayfa 2

17 Temmuz Cumartesi günü Enes K. akşam 18.00 saatlerinde eve geldi ve eşine, “Ben bu gece çalışacağım. Mersin’e gidiyorum” dedi. Eşinden 3-4 saat haber alamayan Fikriye F., eşinin iş arkadaşlarını arayıp kocasının durumunu sordu. İş yerinden ise ‘Enes bugün akşam çalışmadı’ yanıtını aldı. 

Ayrılmak isteyen karısını gece elektrik süpürgesiyle dövdü, sabah tatile çıkarttı - Sayfa 3

Telaşla eşini arayan Fikriye F.’nin bu sırada cep telefonuna bir kadından eşinin ve içki masasının fotoğrafı geldi. 

Ayrılmak isteyen karısını gece elektrik süpürgesiyle dövdü, sabah tatile çıkarttı - Sayfa 4

Eşini elektrik süpürgesi sapıyla dövdü 
Gece geç saatte sarhoş halde eve gelen Enes K., eşinin, “Gece neredeydin. Beni aldatıyorsan ayrılalım, sen yoluna ben yoluma gideyim” demesi üzerine tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Enes K., eşini elektrik süpürgesinin sapıyla dövüp, kolunu ve yüzünü ısırıp boynunu sıktı. Kaçmasın diye de eşini evin bir odasına kilitleyen adam, eşinin cep telefonunu da alıp uyudu.