Anasayfa /  Foto Galeri

Avrupa’da Yılın Otomobili, Elektrikli SUV Pazarının Yeni Yıldızı “Jeep Avenger” Türkiye Yollarında

Avrupa’da Yılın Otomobili (COTY- Car of the Year) seçilen Avenger, Türkiye yollarında yerini alıyor. Avenger, tarz ve işlevselliği bir arada sunan, modern ve heyecan verici özellikleriyle kompakt SUV segmentinde yeni bir sayfa açıyor.

Avrupa’da Yılın Otomobili,  Elektrikli SUV Pazarının Yeni Yıldızı  “Jeep Avenger” Türkiye Yollarında - Sayfa 1

Stellantis’in yeni nesil güç aktarma sistemiyle donatılan Jeep Avenger, 115 kW (156 beygir) güç ve 260 Nm tork üreten 400 voltluk elektrik motoru ile yeni 54 kWh bataryaya sahip ve 100 km’de 15.4 kWh tüketimiyle segmentinin en verimli modeli olarak öne çıkıyor. “İstediğin yere git, özgürce yaşa” mottosunu destekleyen geniş menzil kapasitesine sahip olan Avenger, WLTP döngüsünde 400 km, şehir içinde ise 550km’ye varan menzil sunuyor.

Avrupa’da Yılın Otomobili,  Elektrikli SUV Pazarının Yeni Yıldızı  “Jeep Avenger” Türkiye Yollarında - Sayfa 2

Jeep Marka Direktörü Özgür Süslü, “Avenger özgün tasarımı, sınıfının en iyi arazi sürüş kabiliyeti, güvenlik özellikleri ve geniş iç hacmi ile fark yaratıyor. Avenger’in Avrupa’da yılın en iyi otomobili seçilmesi ve kazandığı pekçok ödül modelin başarısını teyit ediyor.’’ dedi. Süslü ayrıca, Jeep DNA’sını tamamen elektrikli bir sürüş deneyimiyle birleştiren Avenger’ın, konfor, bilgi-eğlence sistemi ve yenilikçi teknolojileriyle aktif yaşamayı seven Jeep tutkunlarına ve çevreye duyarlı kullanıcılara hitap ettiğini vurguladı.

Avrupa’da Yılın Otomobili,  Elektrikli SUV Pazarının Yeni Yıldızı  “Jeep Avenger” Türkiye Yollarında - Sayfa 3

80 yılı aşkın efsanevi miras üzerine inşa edilen özgün SUV markası Jeep®, yeni elektrifikasyon stratejisiyle sürdürülebilir geleceğe emin adımlarla ilerliyor. Mevcut ürün gamının tamamı, elektrik enerjisiyle hareket edebilen hibrit modellerden oluşan Jeep şimdi de ilk tamamen elektrikli modeli Avenger’ı pazara sunuyor. Böylece marka elektrikli SUV pazarında global liderlik vizyonu ve 'Sıfır Emisyon Özgürlüğü' felsefesiyle belirlediği 2030 hedeflerine doğru önemli bir adım atıyor. 

Avrupa’da Yılın Otomobili,  Elektrikli SUV Pazarının Yeni Yıldızı  “Jeep Avenger” Türkiye Yollarında - Sayfa 4

Avenger SUV segmentinde yeni bir sayfa açıyor

Avenger markanın hitap ettiği segment sınırlarını genişletirken işlevsellikten ödün vermeden modern, heyecan verici ve etkileyici özellikleriyle kompakt SUV segmentinde yeni bir sayfa açıyor.  

Jeep Avenger, fonksiyonel tasarımı, gelişmiş teknolojileri ve arazi sürüş kabiliyetiyle kullanıcılarına mükemmel bir deneyim vaat ediyor. Hem şehir içi hem de uzun yol kullanımında ideal bir tercih olarak ön plana çıkarken, Jeep'in yenilikçi ruhunu ve çevreci yaklaşımını temsil ediyor.