Anasayfa /  Spor

Avrupa'da rakiplerimiz belli oldu .

Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Medipol Başakşehir ve UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimiz Trabzonspor ve Evkur Yeni Malatyaspor'un play-off'taki rakipleri belli oldu..

Abone ol
Abone ol 06 Ağustos 2019 18:07

UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi'nde play-off turu kura çekimi, İsviçre'nin Nyon kentinde yapılıyor. Şampiyonlar Ligi elemelerinde yer alan Medipol Başakşehir ile Avrupa Ligi'nde Trabzonspor ve Yeni Malatyaspor'un rakipleri belli oluyor.

Medipol Başakşehir, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 3'üncü ön eleme turunda karşılaşacağı Yunanistan'ın Olympiakos takımını elemesi durumunda Krasnodar - Porto eşleşmesinin kazananı ile play-off oynayacak.



Turuncu-lacivertliler, Şampiyonlar Ligi'nde 3'üncü eleme turunda Yunan ekibi Olympiakos'u elemesi durumunda Rus ekibi Krasnodar - Portekiz ekibi Porto mücadelesinin galibi ile karşılaşacak. Şampiyonlar Ligi play-off turunda ilk maçlar 20-21 Ağustos, rövanşları ise 27-28 Ağustos tarihlerinde yapılacak.

Trabzonspor ve Yeni Malatyaspor'un UEFA Avrupa Ligi 3'üncü ön eleme turunu geçmeleri durumunda oynayacakları play-off turundaki muhtemel rakipleri de belli oldu.



Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 3'üncü ön eleme turunda karşılaşacağı Sparta Prag'ı elemesi durumunda Universitatea Craiova (Romanya) - AEK (Yunanistan) eşleşmesinin kazananı ile karşılaşacak.



Yeni Malatyaspor ise rakibi Partizan'ı elerse Molde (Norveç) - Aris (Yunanistan) mücadelesinin galibi ile play-off'ta kozlarını paylaşacak.



Avrupa Ligi play-off turunda ilk karşılaşmalar 22 Ağustos, rövanşları ise 29 Ağustos'ta oynanacak.

ŞAMPİYONLAR LİGİ PLAY-OFF EŞLEŞMELERİ

GNK Dinamo - Ferencvárosi TC / NK Maribor - Rosenborg

CFR 1907 Cluj - Celtic FC / Slavia Prag

Young Boys / Kızılyıldız - Kopenhag

Apoel FC - Karabağ / PAOK - Ajax

Basel - LASK / Club Brugge - Dinamo Kiev

Medipol Başakşehir - Olympiakos / Krasnodar - Porto

.


Yorumlar