Anasayfa /  Foto Galeri

Atv’nin yeni dizisi “safir”in başarılı oyuncusu Burak Berkay Akgül iddialı konuştu!

atv’nin iddialı dizisi Safir 'Saklı Kalan Bir Aşk Hikayesi'nin Yaman’ı Burak Berkay Akgül 4 Eylül Pazartesi akşamı izleyici ile buluşacak olan dizi hakkında ilk kez açıklamalarda bulundu.

Atv’nin yeni dizisi “safir”in başarılı oyuncusu Burak Berkay Akgül iddialı konuştu! - Sayfa 1

“Yaman karakteri için çok çalıştık”

Dizinin başrol oyuncusu Burak Berkay Akgül kendisinin hayat vereceği Yaman karakteriyle ilgili “Senaryoyu ilk elime aldığımdan beri oyuncu koçum Esin Doğan’la bu karakterin üzerine çok çalıştık. Çünkü bu karakter her dizide karşımıza çıkan bir karakter gibi görünse de aslında ayrıntısında kendi iç çatışmasında şüphesi, aşkı, hırsı arasında bocalayan ve sevgisi uğruna her şeyi yapabilecek bir karakter. Ama bunu da aşık olduğu kadına zarar vermeden yapmaya çalışıyor. Bu sebeple biz bu adamın zekasını kaybetmeden yani duygularına yenik düşmeden hareket edeceği kısma önem verdik. Yürüyüşünden oturuşuna nasıl sesini yükseltip alçaltacağına kadar detaylıca çalıştık.” dedi.

Atv’nin yeni dizisi “safir”in başarılı oyuncusu Burak Berkay Akgül iddialı konuştu! - Sayfa 2

“İzleyici Safir’de mutlaka kendine yakın hissedeceği bir karakter bulacak”

Dizi hakkında da yorum yapan Akgül “Her izleyici mutlaka kendini göreceği,

daha yakın hissedeceği bir karakter bulacak. Her karakterin derinlikli bir iç çatışması, gelişimi, dönüşümü olacak ve bunun da izleyenleri ekran başına kilitleyecek önemli faktörlerden olduğunu düşünüyorum.” şeklinde konuştu.

Atv’nin yeni dizisi “safir”in başarılı oyuncusu Burak Berkay Akgül iddialı konuştu! - Sayfa 3

“Kapadokya’yı şifalanma şehri olarak görüyorum”

Dizinin çekildiği bölge hakkında da konuşan başarılı oyuncu “Kapadokya’yı şifalanma şehri olarak görüyorum. Buraya her geldiğimde mutlaka hayatımda çok önemli değişimler, gelişmeler yaşıyorum. Uzun zamanlar boyunca binlerce insana ev sahipliği yapmış bir yer ve burada yeraltı şehirlerinin olması, ilk gelenlerin büyüleyici bir şehir demesinin bir sebebi var. Böyle bir coğrafyada çalışmakta işin ayrıca keyifli tarafı tabii.” diye belirtti.

Atv’nin yeni dizisi “safir”in başarılı oyuncusu Burak Berkay Akgül iddialı konuştu! - Sayfa 4

atv ekranlarına damga vurmaya hazırlanan Safir 'Saklı Kalan Bir Aşk Hikayesi'nin konusu ise şöyle; Çocukluktan beri herkesten gizli büyük bir aşk yaşayan Yaman ve Feraye’nin kavuşmalarına çok az bir zaman kalmıştır.