Anasayfa /  Foto Galeri

ATV'nin yeni dizisi Kardeşlerim'in yayın günü belli oldu! İşte dizinin konusu ve oyuncu kadrosu

Atv'nin yeni dizisi Kardeşlerim'den 1. bölüm fragmanı yayınlandı. Celil Nalçakan ve Ahu Yağtu'nun başrollerde oynadığı Kardeşlerim dizisinin yayın tarihi de belli oldu. Kadir, Ömer, Asiye ve Emel isimli dört kardeşin hayatını anlatacak olan Kardeşlerim dizisinin oyuncu kadrosu ve konusu da açıklandı. Peki Kardeşlerim dizisi ne zaman başlıyor? İşte dizinin konusu ve oyuncu kadrosu

ATV'nin yeni dizisi Kardeşlerim'in yayın günü belli oldu! İşte dizinin konusu ve oyuncu kadrosu - Sayfa 1

Atv’nin yeni dizisi Kardeşlerim’in yayın tarihi belli oldu. Yapımına NGM’nin imza attığı yönetmenliğini Serkan Birinci’nin üstlendiği, senaryosunu Gül Abus Semerci’nin kaleme aldığı Kardeşlerim Cumartesi akşamları izleyiciyle buluşacak.

ATV'nin yeni dizisi Kardeşlerim'in yayın günü belli oldu! İşte dizinin konusu ve oyuncu kadrosu - Sayfa 2

“Gerçek kardeşlik paylaşılan acıda başlar”

Birbirlerinden başka tutunacak dalları kalmayan 4 kardeşin yürek burkan mücadelesini anlatan Kardeşlerim, Celil Nalçakan, Halit Özgür Sarı, Ahu Yağtu, Fadik Sevin Atasoy, Cüneyt Mete, Su Burcu Yazgı Coşkun, Yiğit Koçak, Simge Selçuk, Damla Su İkizoğlu, Onur Seyit Yaran, Cihan Şimşek, Kaan Sevi gibi isimleri kadrosunda buluşturacak.

ATV'nin yeni dizisi Kardeşlerim'in yayın günü belli oldu! İşte dizinin konusu ve oyuncu kadrosu - Sayfa 3

Kardeşlerim 20 Şubat Cumartesi atv’de başlıyor.

ATV'nin yeni dizisi Kardeşlerim'in yayın günü belli oldu! İşte dizinin konusu ve oyuncu kadrosu - Sayfa 4

Yapımcılığını NG Medya'nın, senaristliğini Gül Abus Semerci'nin üstendiği Kardeşlerim dizisinin yönetmenliğini ise Serkan Birinci yapıyor.