Anasayfa /  Foto Galeri

Atv’nin Yeni Dizisi ‘Altın Kafes’ten İlk Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Aşk ve entrika dolu hikayesiyle, yıldız isimlerden oluşan kadrosuyla, sezonun en iddialı dizilerinden biri olan ‘Altın Kafes’ yakında atv’de! Atv’nin Yeni Dizisi ‘Altın Kafes’ten İlk Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Atv’nin Yeni Dizisi ‘Altın Kafes’ten  İlk Bölüm Fragmanı Yayınlandı! - Sayfa 1

Aşk ve entrika dolu hikayesiyle, yıldız isimlerden oluşan kadrosuyla, sezonun en iddialı dizilerinden biri olan ‘Altın Kafes’ yakında atv’de!
Atv’nin Yeni Dizisi ‘Altın Kafes’ten İlk Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Atv’nin Yeni Dizisi ‘Altın Kafes’ten  İlk Bölüm Fragmanı Yayınlandı! - Sayfa 2

atv’nin yapımını Arc Film’in üstlendiği, senaryosu Rahşan Çiğdem İnan tarafından kaleme alınan, yönetmen koltuğunda ise Cem Akyoldaş’ın oturduğu yeni dizisi ‘Altın Kafes’ yakında izleyici karşısına çıkacak.

Atv’nin Yeni Dizisi ‘Altın Kafes’ten  İlk Bölüm Fragmanı Yayınlandı! - Sayfa 3

Dizinin ilk bölümünden dikkat çeken bir fragman yayınlandı. Sırlarla dolu bir dünyanın kapılarını aralayacak olan ‘Altın Kafes’ izleyicileri ekran başına kilitleyecek.

Atv’nin Yeni Dizisi ‘Altın Kafes’ten  İlk Bölüm Fragmanı Yayınlandı! - Sayfa 4

Ülkenin sayılı zenginlerinden olan Beyoğlu ailesinin veliahtı ‘Onur’ ile ailenin okulunda öğretmenlik yapan idealist ‘Zeynep’in zorlu sınavlar ile karşılaşacağı aşk hikayesini anlatan ‘Altın Kafes’ yıldız isimlerden oluşan kadrosu ve entrikalarla örtülü hikayesiyle sezonun en iddialı yapımlarından biri olmaya aday.