Anasayfa /  Medya

Atv'nin reyting rekortmeni program Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni sezon yayın tarihi belli oldu

Atv ekranlarının reyting rekortmeni programı Müge Anlı ile Tatlı Sert 16. Sezon için geri sayım başladı! Atv'nin reyting rekortmeni program Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni sezon yayın tarihi belli oldu

Abone ol
Abone ol 24 Ağustos 2023 21:36

“Müge Anlı ile Tatlı Sert” 16. Sezon için geri sayım başladı!

atv ekranlarının reyting rekortmeni programı Müge Anlı ile Tatlı Sert 4 Eylül Pazartesi kaldığı yerden izleyicisiyle buluşacak. Müge Anlı, uzman ekibiyle birlikte pek çok faili meçhul cinayeti aydınlatacak, kayıpları bulacak, aileleri kavuşturacak ve yeniden milyonları ekran başına toplayacak. Çocuk, genç, yetişkin yıllardır ailesinden haber alamayanlar, aile sevgisini tatma fırsatını Müge Anlı’da bulacak.

Yıllardır, zirvenin tek sahibi olup reyting rekorları kırarak sürdürdüğü programında, günlerce konuşulan cinayetleri, sıra dışı olayları, kayıp ve dolandırıcılık dosyaları ile kavuşturmaları ekrana taşıyan usta gazeteci Müge Anlı, 16. sezonunda da Türkiye’nin gündemini sarsacak konu ve konuklarıyla kaldığı yerden devam edecek.

Geride bıraktığı 15 sezonda 4392 kaybı bulan, 1025 aileyi kavuşturan ve 221 faili meçhul cinayetin çözümüne katkıda bulunan Müge Anlı, yeni sezonunda da Türkiye’nin günlerce konuşacağı dosyaları ele alacak.

Çok konuşulan, gündem oluşturan programlarıyla  4 Eylül Pazartesi sabahı kaldığı yerden devam edecek.

Sabah kuşağının en çok izlenen programı “Müge Anlı ile Tatlı Sert”

Hafta içi her gün sabah 10.00

Yorumlar